TTNET'in Kötü Huyu.

YunusEmrKY

Tost mu o ?
En iyi cevaplar
0
Evet Herkeze Merhaba :) , Sahalara geri döndüm pekiya neden yoktum ?
TTNET'ın Gazabına uğradım. 3 ay boyunca internet açılmadı. TTNET fiber internet aldım ama dahada kötü bir şey. ''Pişmanlık'' duygusunu duyuyorum.
Keşke ''Turkcell SuperOnline''ye geçseydim. Hadi internetim var 2 Günde A.K.K nasıl doluyor ? Bu konu meclise taşındı ama ne çare ?
TTNET 2010 , 2011 , 2012 , 2013 , 2014 yılları boyunca çok güzel bir firma idi.
2016 senesinde bozdu bu işleri.
Eğer sizde bu konudan şikayetçiyseniz , yada birşeyler söylemek istiyorsanız. = Yorum yazabilirsiniz.
bu hashtag üzerinden facebook , twitter , instagram gibi sosyal sitelerde lütfen ttnet magdurlarını desteklemek için fotoğraf , video yada yazı göndererek ttnet magdurlarını destekleyebilirsiniz.
#kendinegelttnet

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
0.60kbps up ile 1saat boyunca yayın yaptım 306p görüntülü yapmama rağmen youtubeye sadece 20dk lık gönderebildi ttnet ne yapıyorsun krdeş

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
TTNet'e saygı duyun tmmı .s
(300Mbit TTNet Kullanıcısı)

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
şu an internet hızım ''ülke genelinde olan bir sorundan ötürü'' 1 mbit'e indirildi.4-5 gündür durum böyle açıklama yok, sesi çıkan yok, destek için ekip gelmiyor. Kaç kere 4441444 ' ü aradığım halde hemde.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de eskiden TTNET kullanırken sorunlar yaşamıştım. Ama yaklaşık 3 aydır yine TTNET kullanıyorum ve normal fiyata 50 mbps hız alıyorum (2 GB'lik oyunu yaklaşık 7 dakikada indirebiliyorum). Şu ana kadar kullandığım en iyi internet olduğunu da söyleyebilirim.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ttnet ten tek alabilceğin destek modeminizi resetleyin olur ama sen bilirsin
Aslında daha önce eve gelmişlerdi, sağ olsunlar bir çözüm buluyorlar fakat çocuk geçiştiriyor gibi bir çözüm.2-3 ay sonra tekrar problemler başlıyor.

Ben de eskiden TTNET kullanırken sorunlar yaşamıştım. Ama yaklaşık 3 aydır yine TTNET kullanıyorum ve normal fiyata 50 mbps hız alıyorum (2 GB'lik oyunu yaklaşık 7 dakikada indirebiliyorum). Şu ana kadar kullandığım en iyi internet olduğunu da söyleyebilirim.
Kaç TL ödüyorsunuz acaba o internete ve bulunduğunuz şehir bölge neresi?

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bu arada bakınız: https://forum.gamer.com.tr/konu/internet-hiz-yavaslamasi-5-6-2017.366610/

Turkcell Superonline kullanıyorum. Altyapı Türk Telekom ADSL 2+, yaklaşık 5 gündür internetim 2 Mbit/sn'nin üzerine çıkmıyor. Müşteri hizmetlerine sorduk 48 saat içinde düzeltmeye çalışacağız gibi bir şey söylediler. Bir saat sonra ise iki tane sms yolladılar:

"Aboneliğinizle ilgili talebinizin maksimum 48 saat içerisinde çözülebilmesi için, Turk Telekom'a arıza kaydınız iletilmiştir. Arızanızın en kısa sürede çözülebilmesi için takibimiz devam edecektir."

"Yaşamış olduğunuz arıza altyapı ekiplerimiz tarafından kontrol edilmiştir. Bina girişine kadar sorun olmadığı, bina içinden modeme kadar olan kablomada sorun olduğu tespit edilmiştir. Bina içi kablolamanızı bir elektrikçiden destek alıp kontrol ettirmenizi rica ederiz."

Ek not:Turkcell'e geçeli bir yıl olmadı.

Son düzenleme:

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
ttnet benimde öyleydi ama daha beter şekilde akk'den hiç çıkmıyordum fatura yenilendiğinde de sonra superonline geçtim hayat varmış :/ turknet'te öneririm büyük ihtimal superonline'den ona geçicem bende kontrat bitsin xd

YunusEmrKY

Tost mu o ?
En iyi cevaplar
0
Bütçe dolayısıyla TTNET'te tıkıldım. Eğer Cep yakmayan ve kaliteli bir yer biliyorsanız önerebilirisinz.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında daha önce eve gelmişlerdi, sağ olsunlar bir çözüm buluyorlar fakat çocuk geçiştiriyor gibi bir çözüm.2-3 ay sonra tekrar problemler başlıyor.

Kaç TL ödüyorsunuz acaba o internete ve bulunduğunuz şehir bölge neresi?
100 GB kotası var ve ayda yaklaşık 60 TL ödüyorum. Şehir de Bursa.