Tüm Dünyanın Wg Sini Kaldırmak. Çözumu!!!

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaslar çoğu kişi server actiktan sonra oyuncular yerleri kiramiyolar diyor. Bunun iki çozumu var

1= Ya normal minecraft serveri kullaniyosunuz(bukkit olmayan)

2=GroupManager Yuzundendir. Bunun cozumüne gecelim. Pluginse girin GroupManager dosyasi var ona girin worlds var ona girin dunyanizin adi olacak (Örnek:Yapilar) ona girin 2 tane dosya var usersin ustundeki dosyaya word ile veya notepad ile acin sonra Ctrl+F ye basin Arama kismina "build" (Tırnaklar olmadan) yazin. Default (Oyuncu) bolumune gidin veya hangi grupsa. Sonra Boyle bir yer ile karsilasacaksiniz. build: false !FALSE YERİNE TRUE YAZİN! Ornek build: true. Bu kadar Anlamadiysaniz Yazin

build: false

build: false

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
/region flag _global_ build allow dene bi

_global_ değil __global__ ayrıca __global__ tüm dünyanın wg sidir. Diğer wg ler eklenti. Arkadas eklentileri kaldırmak istiyo. Senin yazdığın komutu yazarsa wg li alanlar hariç tüm dünyada yerlerin kırılmasını sağlıcak bir şey değişmez yani yani.

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben GroupManager Kodlamalarını Bilirim. Ben Sadece Çoğu Kişi Bu Sorundan Yakınıyor. Ben Ad Bulamadığım İçin Başlığı Bu Koydum. Bu Yöntemle Bana Teşşekkür Eden Arkadaşlar var. Wg Naıls Silinir Eklenir Blok oymasını Sağlar Ben Bilirim Anlatmanıza Gerek Yok. Yorumlarınız İçin Teşekkürler... :)

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Wg kaldırma /rg del ile olur. O dediğin group manager ile alakalı.[DOUBLEPOST=1379060464,1379060400][/DOUBLEPOST]Group managerin tüm dünyayı koruması başka wg nin koruması başka

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
tabii ki Wgledin zaman Üstüne bir şey Koyamazlar Mesela. Bazı Arkadaşlar GroupManageri İyi Bilmediğinden Ben Böyle Bir Konu Açma Gereği Duydum. Yorumlarınız İçin Teşekkürler :)

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
atıyom rg setparent lapis hammadde yazarsak wg de lapis hammaddenin önüne geçer. mesela hammadde wgsinde de parent kullanılıyo çunku tüm alan wgli oldugu halde orayi sen parentliyosun ve buildini allow yapıyosun oyuncular öle kırıyı.
2. sebebi zaten sen __global__ ı build deny yapmadığın sürece __global__ build allow. o yüzden tekrar __global__ ı allow yapman bisi deistirmez.
her yolla sen kazanmıyosun bi bunlarıda dinle
sen demisinki /rg flag _global_ build allow dene demissin. Wg flag ile kaldirilmaz cahil insan. /rg del ile kaldirilir. Adam nasıl kaldırcam demiş.
Ayrıca __global__ silinebilir.

Arkadaş sen /rg del __global__ yaz tüm dünyadaki wg silinir

problem ?[DOUBLEPOST=1379089463,1379089296][/DOUBLEPOST]+ daha _global_ sanıyosun bilmiyosun ki o __global__

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
doğru Eyüp bu sadece o grubun build yani kıramamasını koyamamasını itemlerin hiç birini kullanamamasını sağlar lütfen yanlış bilgi vermeyelim doğrusu bu /rg define <wgismi> __gobal__ yanlış hatırlamıyorsam.

rg define tahta baltan ile seçtigin yere wg atar __global__ yapılıyomu tam bilmiyom wg ayrıca ben Eyüp deilim

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
ha birde pardon ama ben tahta ile atıldığını söylemedim tam olarak
/rg define <wgismi> __global__ dedim :)
tahta balta ile seçmek zorda değilsin bazen oke ?

Ben normal wg tahta balta ile atilir dedim __global__ ın oldugunu tam bilmiyodum dedim sen neyin kafasını yasıyorsun ?[DOUBLEPOST=1379090293,1379090259][/DOUBLEPOST]Büyüyünce anlarsın boşver

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
:ASD:ASd
bak sana ve tüm forum üyelerine garanti veriyorum ki sen yine axy gibi birisin kendini 20 yaşında görüp 5. - 6. sınıfa giden bebelerden'sin galiba :bomba:

axy kim bilmiyorum. Kanıtla 6. sınıfa gittigimi ? Senin gibi bebelere kimse inanmaz merak etme[DOUBLEPOST=1379090688,1379090509][/DOUBLEPOST]
dostum bilip bilmeden bir şeyler yapmayı halen öğrenemeyenler var ya world guard'da hiç parent özelliğini duymadın sanırım ha ?

Dikkatli oku wg li alanlar hariç tüm dünyanın kırılmasını saglar demisim sen ne parenti diosun ?