Tüm Faction Server Devrimini Sarsabilecek Proje Burda !!

OP Faction Mu Açılsın (Başlangıc P20 Set) Yoksa Anti-Lapis Mi ? Siz Karar Verin

• OP

Kullanılan: 4 30.8%
  • Anti-Lapis

Kullanılan: 9 69.2%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

OrocTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam beyler , Ben Can , Oyun Nickiyle OrochimaruSannin. Bugün sizlere bu konu ile ilgili birşeyler anlatmak istiyorum.
Ben 1.5 Sene Önce İlk Defa faction Servarlarla tanıştım. İlk Girdiğim Server 1.5.2 idi ve 10-15 kişi vardı. Serverda Mübarek Kuzenimle 2 ay kasıldım. En Zenginler Bizdik.
Sonra Bir Hacı Abi Geldi , Aldı Vipi , Çekti p10 Kazma . İlk Lapisi yoketti. Admin desen nerde reset nerde reload... adminler 10 günde bir geliyor , Vipler Hariciende Pvpde adam öldüreni banlıyordu. Vip lerde Hack ti tabii ki. Sonra Bu Sunucuda Kuzenim Bir Vip kesti Ve vip klanı bizim peşimize düştü. Bunları Adminlere Sikayet Ettik ve Biz Ban yedik : Banlandınız Sebep : V.I.P Hakkı Yenmez. Bu Ban Sayfası Üzerine yemin bile edebilirim. Neyse Gelelim Asıl Konuya, Türkiyede Her Geçen Gün Ucuz Ve Hazır sunucular (adminleri 7 yaşında olan çocukardan) bakteri gibi çoğalıyor. Peki Kardeşlerim Size Soruyorum, Bir Kitle Oluşturup Bu Amiplere Soykırım Yapabilirmiyiz Yoksa Bunlar Türkiyemin Canım Ülkemin Sunucularını Yiyip Bitirsinmi, Size Soruyorum Kardeşlerim

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selam beyler , Ben Can , Oyun Nickiyle OrochimaruSannin. Bugün sizlere bu konu ile ilgili birşeyler anlatmak istiyorum.
Ben 1.5 Sene Önce İlk Defa faction Servarlarla tanıştım. İlk Girdiğim Server 1.5.2 idi ve 10-15 kişi vardı. Serverda Mübarek Kuzenimle 2 ay kasıldım. En Zenginler Bizdik.
Sonra Bir Hacı Abi Geldi , Aldı Vipi , Çekti p10 Kazma . İlk Lapisi yoketti. Admin desen nerde reset nerde reload... adminler 10 günde bir geliyor , Vipler Hariciende Pvpde adam öldüreni banlıyordu. Vip lerde Hack ti tabii ki. Sonra Bu Sunucuda Kuzenim Bir Vip kesti Ve vip klanı bizim peşimize düştü. Bunları Adminlere Sikayet Ettik ve Biz Ban yedik : Banlandınız Sebep : V.I.P Hakkı Yenmez. Bu Ban Sayfası Üzerine yemin bile edebilirim. Neyse Gelelim Asıl Konuya, Türkiyede Her Geçen Gün Ucuz Ve Hazır sunucular (adminleri 7 yaşında olan çocukardan) bakteri gibi çoğalıyor. Peki Kardeşlerim Size Soruyorum, Bir Kitle Oluşturup Bu Amiplerem Soykırım Yapabilirmiyiz Yoksa Bunlar Türkiyemin Canım Ülkemin Sunucularını Yiyip Bitirsinmi, Size Soruyorum Kardeşlerim
Can kardesim. Guzel dusuncelere ev sahipligi etmissin. Dediklerinin dogru oldugunu "amipler" disindaki tum "alyuvarlar" farketmistir :) Eger boyle bir seyi elimizden geldiince el ustunde tutabilir ve soykirim yapabilirsek , arkasinda durarim :) Ekle beni +1 ' e :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

OrocTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Can kardesim. Guzel dusuncelere ev sahipligi etmissin. Dediklerinin dogru oldugunu "amipler" disindaki tum "alyuvarlar" farketmistir :) Eger boyle bir seyi elimizden geldiince el ustunde tutabilir ve soykirim yapabilirsek , arkasinda durarim :) Ekle beni +1 ' e :)

Vay Be İlk Destek... ben hiçkimse takmıcak sanıyordum

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Şimdi OP Faction Sunucus Gayet Zevkli Oluyor Ama Tek Sorun O Sunucuda Hilesiz Oynayan Bir Tek İnsan Olmuyor Heleki Türk Kitlede Açarsan Kit Pvp Sanıp Gelirler Sunucuyu Pvp Sunucuya Çevirirler
Anti Lapis Sunucu Açacaksan Şöyle Alabilir Normal Survival Hiçbir Enchtir Hammaddedir Warp Olmayan Sadece Pazar Görevler Olan Pvp Nin Sadece Faction Arası Olduğu Bir Sunucu Açabilirsin Tabi Tutmama Ve Oyuncu Sayısı Riskini Göze Alırsan

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şimdi OP Faction Sunucus Gayet Zevkli Oluyor Ama Tek Sorun O Sunucuda Hilesiz Oynayan Bir Tek İnsan Olmuyor Heleki Türk Kitlede Açarsan Kit Pvp Sanıp Gelirler Sunucuyu Pvp Sunucuya Çevirirler
Anti Lapis Sunucu Açacaksan Şöyle Alabilir Normal Survival Hiçbir Enchtir Hammaddedir Warp Olmayan Sadece Pazar Görevler Olan Pvp Nin Sadece Faction Arası Olduğu Bir Sunucu Açabilirsin Tabi Tutmama Ve Oyuncu Sayısı Riskini Göze Alırsan
Katiliyorum @DequelTR Arkadasimla bu konu icin buyuk ugraslar veriyoruz :)

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostum her zaman seni destekliyorum fakat ne baba projeler gördük hiçbiri hayata geçemedi o yüzden pek mutlu olamıyorum.

Proje yapıp beceremeyenlere animeci diyorum ben. Çünkü animeciler de hayal eder fakat gerçekleştiremez. İnşallah projen hayata geçer.
Aynen katiliyorum. İsin bu kismi basarmanin yarisi olan "istemek" ile oluyor...

OrocTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnşallah... Arkamda Bu Kadar insan olmasına sevindim. Projede kararlıyım.

Pro0p

Survival SonGazi !
En iyi cevaplar
0
Nerde Hard Adı Altında Lapissiz Faction.
Millet Bağırıyor Lapisiz Diye Ama Açanlarınkınada Gelen Yok.Forumdakiler İşte :S

erenbulbulbul

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben daha bugün açtım lapissiz, 10 u geçmiyor giren sayısı :)
Nerde Hard Adı Altında Lapissiz Faction.
Millet Bağırıyor Lapisiz Diye Ama Açanlarınkınada Gelen Yok.Forumdakiler İşte :S
"Lapissiz fekşin açalım hadi 100/100 çehsin loo" mantığı yanlıştır. insanlar lapisli sunucuları lapis var diye dışlamıyor, kalitesiz diye dışlıyor.
serverin kalitesizse istersen lapisi yasakla yine kalitesiz kalır.

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
"Lapissiz fekşin açalım hadi 100/100 çehsin loo" mantığı yanlıştır. insanlar lapisli sunucuları lapis var diye dışlamıyor, kalitesiz diye dışlıyor.
serverin kalitesizse istersen lapisi yasakla yine kalitesiz kalır.
Tamam serverıma gir eksikleri yaz dostum. Bilgi sahibisin belli ki :)