Tüm forumun skript ve konu dışındaki muhabbetler üzerine dönmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hospitality

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bence büyük oranda bu iki şey üzerine dönüyor tüm konular, sizde böyle düşünüyormusunuz ? eğer sizde böyle düşünüyorsanız böyle olması normalmidir?
not: önceden açıldıysa böyle bir konu,o halde dağılabilirsiniz konu kilit üye ban forumu silin bilgisayarların fişini sökün benden kalan son şarabı kenan komutana verin

Son düzenleme:

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Valla bence skript değil de direk genel olarak Sunucular ile ilgili konular (ve çok azda olsa bir günlüğüne patlayan bir Konu Dışı konu).
Yani forumu bi minecraftturk bir de minecraftsunucuturk falan gibi ayırsalar baya iyi olur bence. Yani oyunu uzun süredir oynamadan ve sunucu yönetimi hakkında bilgisi olmayan (ve evet bunların bazılar sunucu açtı, hiçbir isim vermiyorum çünkü bilmiyorum ama konuların kalitesinden belli oluyor.) forumda aktif olan baya bir kişi vardır sanırım...

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla bence skript değil de direk genel olarak Sunucular ile ilgili konular (ve çok azda olsa bir günlüğüne patlayan bir Konu Dışı konu).
Yani forumu bi minecraftturk bir de minecraftsunucuturk falan gibi ayırsalar baya iyi olur bence. Yani oyunu uzun süredir oynamadan ve sunucu yönetimi hakkında bilgisi olmayan (ve evet bunların bazılar sunucu açtı, hiçbir isim vermiyorum çünkü bilmiyorum ama konuların kalitesinden belli oluyor.) forumda aktif olan baya bir kişi vardır sanırım...
Ülkemizde herkes yönetici olmak istediği için oyunla alakalı bir paylaşım yok, ülkemizde düzgün sunucu olmadığı için oyunun içeriğiyle alakalı paylaşımlar yok.

Sezdolonoid400

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript konuları:
%96 skript istekleri
%3.99 skript paylaşımları
%0.01 skript dersleri

Kodlaması en kolay dillerden(hatta dil bile değil) biri olan Skripti bile öğrenmeye çalışmayıp sürekli isteyen bir oyuncu kitlemiz var maalesef.

hospitality

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skript konuları:
%96 skript istekleri
%3.99 skript paylaşımları
%0.01 skript dersleri

Kodlaması en kolay dillerden(hatta dil bile değil) biri olan Skripti bile öğrenmeye çalışmayıp sürekli isteyen bir oyuncu kitlemiz var maalesef.
Peki ingilizce bilmeyen arkadaşlarımıza düzgün bir şekilde öğreten varmı?

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Minecraft şu an çocuklara hitap ettiği için herkes skript istiyor. @Switcher abimizin yaptığı rehberler sayesinde ben bile öğrendim az çok.

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0
10-16 yaş aralığındaki kişilerin %80 oranında o dediğin şekilde yapamayacağını düşünüyorum
16 yaşındayım ve emin ol öyle yaptım :D adresi özelden atarım yollarsın Zor bir şey degil bu bence bunu yapamayanlar %20 nin içerisinde herkes birden gelişmez yavaş yavaş eventleri ezberlese bitti ezberlemesine gerek yok aslında yapa yapa aklında kalıcak

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
Genel olarak doğru. Genel olarak skripte karşıyım. Ve genel olarak çocukların böyle bir şey istemesi normal. Açıkçası minecraft'ta server kurmanın direk 14 yaş ve üzeri olması gerektiği kanaatindeyim. Hosting şirketlerinin TC kimlik numarası isteyerek böyle bir şey yapma imkanları var. Ama ne o. Para kazandıkları sürece kim olursa olsun herşeyi yapabilirler. Bu dünyada her şey para oldu kardeşim. Herkes paranın derdinde. Oysaki kimse bilmiyor, dünyada çok daha iyi şeyler var.

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0
Genel olarak doğru. Genel olarak skripte karşıyım. Ve genel olarak çocukların böyle bir şey istemesi normal. Açıkçası minecraft'ta server kurmanın direk 14 yaş ve üzeri olması gerektiği kanaatindeyim. Hosting şirketlerinin TC kimlik numarası isteyerek böyle bir şey yapma imkanları var. Ama ne o. Para kazandıkları sürece kim olursa olsun herşeyi yapabilirler. Bu dünyada her şey para oldu kardeşim. Herkes paranın derdinde. Oysaki kimse bilmiyor, dünyada çok daha iyi şeyler var.
Eğer öyle bir şey olursa bazıları babasının tc sini flan girer bazıları umudu keser vede server açanların %60 ı 14 den küçük oldugundan dolayı para kazanma oranları düşer adam böyle birşeyi hayatta yapmaz :D

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiyede oyun piyasasına tutunmak sandığın kadar kolay bir şey değil biliyorsundur herhalde ? mecburiyetten öyle yapıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...