tüm launcherler=alpha=Herobrine?

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bir sorum olacak;
Öncelikle Tüm Launcherlarda(keinett,premium minecraft,teamextreme,mineshafter vb.) launcherlerin Hepsindeki ALPHA versionlarında Herobrine varmı ?
yani her launcherin alpha versionunda Herobrine var mıdır ? Şimdiden sağol

EDİT: konuyu hortmatmayın ki iyi cevaplar alayım hem ben hem bilmeyenler de öğrensin

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Launcherin alpha versiyonu nedir kardeş? Oyunun alpha versiyonunu kastedmek istedin herhalde. Evet derdim ki yok. Herobrine diye bi'şey yok zaten. Bazı beyni gelişmemişler Notch'un kardeşi olarak gösteriyorlar olmayan Herobrine'yi. Hangi versiyonda oynarsan oyna Herobrine'yi bulamazsın. Çünkü yok...

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Mod Yükle Çok İstiyorsan :D Skydaz Dan 2 Sn yede Kur :D

_DevilGuard_

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Launcherin alpha versiyonu nedir kardeş? Oyunun alpha versiyonunu kastedmek istedin herhalde. Evet derdim ki yok. Herobrine diye bi'şey yok zaten. Bazı beyni gelişmemişler Notch'un kardeşi olarak gösteriyorlar olmayan Herobrine'yi. Hangi versiyonda oynarsan oyna Herobrine'yi bulamazsın. Çünkü yok...
Arkadas zaten gerekli cevabi vermis tamamen katliyorum :cool:

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ahmet Berk TAŞ

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar herobrine efsanesinin %75'i yanlış ancak ben size doğru olan yerleri anlatayım. Notch alpha versiyonunu kodlarken bir araç kullandı; AI
AI bir tür yapay zekâ kullanarak kodlama aracıdır ve ona belli bir sınır koyarsanız size güzel bir oyun kodlayabilir.Ancak Notch (yani Markus Persson)
sınırı fazla koymadı ve oyuna saçma sapan Human gibi moblar yükledii.Herobrine da bunlardan bir tanesi.Şu anda alpha versiyonuna baktığınızda Herobrineı
göremezsiniz. AI Herobrinı oyuna koyduğunda notchun haberi bile yoktu.İLk ss Notcun tweeter hesabına gönderildi ve Notch bunun ne olduğunu ve
ne zaman koyduğunu anlamadı.Sonra AI in yetkisini kaldırıp kendisi manuel olarak kodlamaya başladı ve Herobrine ve diğer şaçma sapan moblar oyundan
kalktı. Konuya bir açıklık getirebildiysem bir beğeni yeter :D