Tüm sunucuları ilgilendiriyor.Sunucu sahipleri destek verin..

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar son zamanlarda karşılaştığım bir sorunu sizinle paylaşmak ve sizden destek almak istiyorum belki bu sorun sizin sunucunuzdada var, kendini bilmez bir kaç kişi sunucuda istediğini yapabiliyor panele erişemiyorlar oyun içinden kendilerine kurucu veriyorlar motd değiştiriyorlar commandblockerla motd komutlarını engeledim fakat hala devam ediyor groupmanager kullanıyorum oyuncu prefixini değiştirmişler Normal komutlarından farklı bir açık olduğunu düşünüyorum veya başka türlü yapıyorlar nasıl bir çözüm bulabiliriz.

Snowman16

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzda oynuyorum sırf bunun için yardımcı olacagım.İlk öncelikle nitrado panelinizde kullanıcı ekle düzenleden panelde kimse varmı bakın.Sonra grup manager/worlds/world adı/users ten kimlerde ne yetki var kontrol edin sonra panelinizden panel ayarlarından şifreyi değiştire tıklayın daha fazla seçenek için size skypemden yardım olabilirim: holygamingmc

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
İlk Defa Senden Duydum Böyle Bir Sorun :S

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzda oynuyorum sırf bunun için yardımcı olacagım.İlk öncelikle nitrado panelinizde kullanıcı ekle düzenleden panelde kimse varmı bakın.Sonra grup manager/worlds/world adı/users ten kimlerde ne yetki var kontrol edin sonra panelinizden panel ayarlarından şifreyi değiştire tıklayın daha fazla seçenek için size skypemden yardım olabilirim: holygamingmc
Grupları düzelttim bi skype gelirmisin

CoolPeople

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tüm group manager komutlarını engelle sorunun kökten çözülür

DefenseGRID

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer Hangi Pluginde Açık Olduğunu Düşünüyosan O Plugini Kendi Pluginini SİL Ve Nitrado Yada AxiTR Plugin Paketlerindeki Plugini Kullan Sorun Olmaz

CoolPeople

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim o paketteki yetkilerle kendi paketindeki yetkiler ve prefixler aynı olurmu zannediyorsun.
Lütfen dalga geçme konuyu hortlatıyorsun

Kardeş sen beni tanıyorsun
O açığı benim serverimde yapmışlardı

Şöyle yazıyorlar
/manuaddp oyuncuadı *
Böyle yazınca tüm yetkiler onlarda oluyor!

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim o paketteki yetkilerle kendi paketindeki yetkiler ve prefixler aynı olurmu zannediyorsun.
Lütfen dalga geçme konuyu hortlatıyorsun

Kardeş sen beni tanıyorsun
O açığı benim serverimde yapmışlardı

Şöyle yazıyorlar
/manuaddp oyuncuadı *
Böyle yazınca tüm yetkiler onlarda oluyor!
Bunu bildiğim iyi oldu teşekkürler bu arada paket kullanıyorum ergen değilim kusura bakmayında

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Orası temizse

/deop + tab

Oplarin hepsi ortaya çıkar

Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.

Snowman16

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Leolutanis 2 yol var 1i ops taki oplere bak kaç op var birde grup managerda users tan kimlerde ne yetki var bak * yetkisi olanları banla veya kurucu veya admin