olmasın adam sadece paylaşmış paylaşmasın mı yani ?bu video senin degil
@craft_man @Bkunkcu @aradabir007 adam seed sanıyor yada dolandırıyor bu bir map youtube sayfasına bakın video nun altındaki download a tıklayın map bu!
aynen bende bi köy bulmuştum bende orayı şehir yaptım 4 duvarada 6000 blok koyuyorum2000 blok azdır be ben bi hastane yaparken 4 duvara 4000 blok koyuyorum
Ben dolandırmıyorum. Bazı seedlerde de böyle büyük şehirler çıkabilir.@craft_man @Bkunkcu @aradabir007 adam seed sanıyor yada dolandırıyor bu bir map youtube sayfasına bakın video nun altındaki download a tıklayın map bu!
O senin sorunun mu?bu video senin degil
Peki o zaman bu köy sana göre kaç blok büyüklüğünde?aynen bende bi köy bulmuştum bende orayı şehir yaptım 4 duvarada 6000 blok koyuyorum
O zaman hastane çok büyük olmaz mı?2000 blok azdır be ben bi hastane yaparken 4 duvara 4000 blok koyuyorum
Bazı seedlerde de böyle şehirler çıkabilir.Olsun adam yanlış anlamıştır belki.Hemen böyle diyeceğin anlamına gelmez @XXspider_yasinXX
bu bir map tamamı bayım ?Kötü mesajlarınızı kötü güne saklayın.[DOUBLEPOST=1388945267,1388945151][/DOUBLEPOST]
Ben dolandırmıyorum. Bazı seedlerde de böyle büyük şehirler çıkabilir.
O senin sorunun mu?
Peki o zaman bu köy sana göre kaç blok büyüklüğünde?
O zaman hastane çok büyük olmaz mı?
Bazı seedlerde de böyle şehirler çıkabilir.
aynen aha altta reklam çıktı görünce burnumdan kusmuk çıktıbu seed olamaz adam link vermiş ve seed yok ve böyle bir seed imkansız!!!![]()
spideryasin diye biri yooookOlsun adam yanlış anlamıştır belki.Hemen böyle diyeceğin anlamına gelmez @XXspider_yasinXX
[DOUBLEPOST=1388947521,1388947489][/DOUBLEPOST]
spideryasin diye biri yooook
ben şaka yapıyodum yawNickini değiştirmeden önce yaptım.Tabi anlasan olmaz
Nickini değiştirmeden önce yaptım.Tabi anlasan olmaz
ben bayım değilim senden de küçük olabilirim.[DOUBLEPOST=1389094969,1389094909][/DOUBLEPOST]hatta 99.9 oranıyla küçüğümdür.bu bir map tamamı bayım ?