Türeyen Adımda Sahte Hesap Hakkında

sergun26respawn

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba, bugün @Vienicome 'nin profiline attığım gönderiyi kontrol etmek için girdim. Ve yeni üyelerde "sergun26" adında bir üyenin olduğunu gördüm. Hesaplarımı sildirdim arkadaşlar, foruma da geri dönmeyi düşünmüyorum. Sadece @Vienicome 'nin profiline mesaj atmak için kullanıyorum. @sergun26 gerçek hesabım değildir, muhtemelen bana gıcık olan birinin açtığı bir sahte hesap. şu an kötü birşeyler yazmamış, ancak yazarsa benim yazmadığımı bilin. Yöneticiler de IP adreslerinden kontrol edebilirler.

Orjinal profillerim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Orjinal MinecraftTurk profilim sadece bu hesaptır, ve bu konuyu açtıktan sonra bir daha kullanmayı düşünmüyorum.

Son düzenleme:

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Profilin bende istersen verebilirim
Sergun Gayet haklı sadece komiksin. ''Hesabın bende istersen verebilirim'' Demişsin de sergun yazım kurallarına dikkat eder zaten dikkatli olan senin sergun olmadığını anlar + forumu bıraktı önceden forumun kişilikli nadir üyelerindendi kısaca sana ihtiyacı yok bunu nasıl bir amaç ile yaptığını da anlatırsan seviniriz.
Birde yaşını baya iyi belli ediyorsun yaş hakkında konuşmayı sevmesem de mesajlarına bakarsak en fazla 11 yaşındasın.