MCDostu
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar ben şu aralar bir minecraft şarkısı üzerinde çalışıyorum şarkı Hadisenin biz burdayız şarkısı üstüne yapılacak. konumuz: bir grup minecraft oyuncusu bi türlü değerli maden bulamıyor ve xray le oynamaya başlıyor bi kısmını aklımda belirledim ama bunu bir vidyo yapacak kadar bilgim yok yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar merak ederseniz ve yardım etmek isterseniz:
skype: hasanbora34 (kesin biriniz soracak profil resmimde bir araba var)
skypeden açabildiğim zaman size sözlerini yazarım.
Arkadaşlar eğer şarkımızı tamamlayabilirsek yardımı geçen herkesin adını videonun altına yazarım. ve ayrıca bir sorunumuz daha var ki şarkıyı söyleyebilecek bir yakınım yok o da bir sorun.bir kız şarkıcıya (biz burdayızdan alıntı olacağı için kız şarkıcı gerekebilir ne de olsa bir kız söylüyor asıl şarkıyı) gerek olabilir. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınızı beklerim.[DOUBLEPOST=1377078293,1377078219][/DOUBLEPOST]özür dilerim arkadaşlar bu spam yapma olayını unuttum spam yapma yerine x.r.a.y gelecek
skype: hasanbora34 (kesin biriniz soracak profil resmimde bir araba var)
skypeden açabildiğim zaman size sözlerini yazarım.
Arkadaşlar eğer şarkımızı tamamlayabilirsek yardımı geçen herkesin adını videonun altına yazarım. ve ayrıca bir sorunumuz daha var ki şarkıyı söyleyebilecek bir yakınım yok o da bir sorun.bir kız şarkıcıya (biz burdayızdan alıntı olacağı için kız şarkıcı gerekebilir ne de olsa bir kız söylüyor asıl şarkıyı) gerek olabilir. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınızı beklerim.[DOUBLEPOST=1377078293,1377078219][/DOUBLEPOST]özür dilerim arkadaşlar bu spam yapma olayını unuttum spam yapma yerine x.r.a.y gelecek