Türk Noob Youtube Kanalı

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar. Uzundur foruma bakmıyordum, çünkü minecraft bile oynamazken bu forumda ne işim var diye düşünüyordum. Artık benim ölmediğimi yeni youtube kanalımdan görebilirsiniz!

Kanal "genellikle" Counter-Strike videoları ile alakalı olacak, ancak kanalın ortakları Alper ve Mete, Portal videoları çekeceklerini söylüyorlar. Belki Alper Hitman videoları da çekebilir. Kanalda rekabetçi, topluluk sunucularında gezinmeler, komik ve epik derlemeler, çerezlik eğlenmeler gibi formatlar olacak. Henüz kanalda video yok. Yarın başlamayı düşünüyoruz. Günlük 1-2 video hedefinde, rekabetçi 30-40 dakika, derleme videoları en fazla 15 dakika ve diğer videolar yaklaşık 20 dakika sürecek. Ayrıca video kapak tasarımı için Blue yani Alper'e tekrardan teşekkür ediyoruz.

Unutmadan kanalın adresi:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Umarım ki eğlenirsiniz. Ayrıca eğer önerdiğiniz bir video programı varsa lütfen söyleyin. Open Broadcast Software iyi kaydediyor, ancak oyun içinde fps'yi çok düşürüyor.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnternette bandicam crack var , onu yükle derim.Boyutu yüksek olarak kaydediyor ancak oyun videosu çekerken fps'de minik oynamalar yapıyor(2-3 fps azaltıyor sadece ._. ).Kanal işinde başarılar dilerim ayrıca ilk videonda bu sayfayı paylaşta ünlü olayım :D

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnternette bandicam crack var , onu yükle derim.Boyutu yüksek olarak kaydediyor ancak oyun videosu çekerken fps'de minik oynamalar yapıyor(2-3 fps azaltıyor sadece ._. ).Kanal işinde başarılar dilerim ayrıca ilk videonda bu sayfayı paylaşta ünlü olayım :D
Birinin bana yararlı mesaj atacağını düşünmezdim :D Tavsiyen için teşekkür ederim. Hemen denerim :)

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Denedim ve güzel çalışıyor. Ama minicik bir sıkıntı var. OBS ile 20 dakikası 171 MB iken bandicam'in 10 dakikası 3.75 GB. Dışında çok güzelmiş.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birinin bana yararlı mesaj atacağını düşünmezdim :D Tavsiyen için teşekkür ederim. Hemen denerim :)
Ben teşekkür ederim , senden minik bir ricam olacak kanalın büyürse falan beni reklam yapta ünlü olayım :ASD

Denedim ve güzel çalışıyor. Ama minicik bir sıkıntı var. OBS ile 20 dakikası 171 MB iken bandicam'in 10 dakikası 3.75 GB. Dışında çok güzelmiş.
Videoyu yükledikten sonra internetten mediafire adlı siteden premium account satın alırsın , ardından oraya upload edip sadece ben indirebileyim yaparsan tamamdır :)(Sadece ben indirebileyim diye bir şey var mı bilmiyorum ama yinede adamlar senin 1 hafta önce attığın videoyu ne yapsın ._. :D )

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben teşekkür ederim , senden minik bir ricam olacak kanalın büyürse falan beni reklam yapta ünlü olayım :ASD

Videoyu yükledikten sonra internetten mediafire adlı siteden premium account satın alırsın , ardından oraya upload edip sadece ben indirebileyim yaparsan tamamdır :)(Sadece ben indirebileyim diye bir şey var mı bilmiyorum ama yinede adamlar senin 1 hafta önce attığın videoyu ne yapsın ._. :D )
Yani bilgisayarım baya boş. Yer sıkıntısı olduğu için değil kalite problemi. Ayarlarına da dokunmaya yemiyo. O yüzden bunu sorun olmaktan çıkaralım :)