Türk oyuncuları hakkında [içeri]

fbler700

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Biliyorsunuz ki sabah kalkıp oyun oynuyacak olsak 2 3 dengesiz çıkar daha demin yaşadım direk annemize söver noldu deriz **** derler sizce toplumumuzdaki bu olayın sebebi nedir ?? hile takıntısıda var tabi !:sinirli::sinirli:

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok Doğru Diyorsun 9 Yaşındaki Çoçuğun Eline Bilgisayar Tutuşturulup Oyun Yüklenirse Ortaya Bu Çıkar Ama Premium İseniz Oynayabileceğiniz Bir Sürü Server Var Hypixel Mineplex vs Bunlarda Oynayıp Eğlenceli Vakit Geçirebilirsin Onun Dışında Türk Sunucuda Oynamak İstersen O Senin Tercihin

GolgeSavascisi

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Beyinden yoksun olup diğer insanları da kendi seviyesine düşürmeye çalışan süper ötesi zeki(!) kardeşlerimizdir. Ortalama IQ dereceleri -10 ile -20 arasında olurlar. Genelde asosyal oldukları için etrafta çok göremezsin. Bir ihtimal internet kafelerde olabilirler. Yaş aralığı 7'den 30'a kadar gidebiliyor ne yazık ki.Fakat çoğunlukla 2000-2006 arasındadır. Anne babalarının parasıyla geçinip hava atarlar ve ailesinin parasını LoL, Dota ve Wolfteam gibi oyunlara harcayan canlılıkları kanıtlanmamış varlıklardır. Bilin ki onlar her oyunun PRO'sudur. Hile kullanmaktan bir saniye bile çekinmeyen kişilerdir. Eğer onları görürseniz bir iki kere yerden taş alıp atıyormuş gibi yapmayı deneyin. Olmazsa "kışş kışş" diyin. Sizi anne-babasına söylemeye gider o ara zaten istediğinize ulaşırsınız...[DOUBLEPOST=1440143821,1440143642][/DOUBLEPOST]Ha söylemeyi unuttum siz bunların ailesine küfretseniz iki muhtemel şey ile karşı karşıya kalırsınız.
1-O da sizin ailenize küfür eder ve sizin başlattığınızı savunur.
2-Gram tınlamaz bu da onun seviyesini(?) gösterir.

mertşahin12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bak yeni Türkiyede disiplin yok eskiden küfür edeni hapse atıyorlardı şimdi o yok

İmza:
Mert Şahin Yılmaz Ne Mutlu Türküm Diyene!

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam çocuklarımızın hiçbir suçu yok. Anne ve babalarında sorun. Sokakta oynayan çocuklar sokak diline alışıyor(ki çoğu sokak toplumunda anneye küfür doğal karşılanıyor). Anne babalar sokakta oynarken çocuklarını gözlemlemeli, kötü arkadaşlar ve kötü sözcükler kullanan arkadaşlarına karşı önlem almalılar. Her ne kadar az olsada varsa biraz da suç abilerin. Kendi arkadaşları ile konuştuğu küfürlü cümleleri eve ve kardeşine yansıtıyor. Sonuçta bu (bazen olgun arkadaşlarımız da bu duruma dahil) genellikle küçük yaşlı arkadaşlarımız da gelip bize böyle konuşma cesareti buluyor. Hele birde sanal ortam olması kişiyi kendinden 5-6 yaş büyüğüne küfretme cesareti edindiriyor. Benim düşüncem böyle idi arkadaşlar okuduğunuz için Teşekkürler :)

fbler700

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bak yeni Türkiyede disiplin yok eskiden küfür edeni hapse atıyorlardı şimdi o yok

İmza:
Mert Şahin Yılmaz Ne Mutlu Türküm Diyene!
aynen öyle hocam eskiden milletin bacısına küfür edicen sokakta döverler direk.[DOUBLEPOST=1440147163,1440147118][/DOUBLEPOST]bu arada beyler premium alabilecegim güvenli site bilen söyleyebilirmi.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam çocuklarımızın hiçbir suçu yok. Anne ve babalarında sorun. Sokakta oynayan çocuklar sokak diline alışıyor(ki çoğu sokak toplumunda anneye küfür doğal karşılanıyor). Anne babalar sokakta oynarken çocuklarını gözlemlemeli, kötü arkadaşlar ve kötü sözcükler kullanan arkadaşlarına karşı önlem almalılar. Her ne kadar az olsada varsa biraz da suç abilerin. Kendi arkadaşları ile konuştuğu küfürlü cümleleri eve ve kardeşine yansıtıyor. Sonuçta bu (bazen olgun arkadaşlarımız da bu duruma dahil) genellikle küçük yaşlı arkadaşlarımız da gelip bize böyle konuşma cesareti buluyor. Hele birde sanal ortam olması kişiyi kendinden 5-6 yaş büyüğüne küfretme cesareti edindiriyor. Benim düşüncem böyle idi arkadaşlar okuduğunuz için Teşekkürler :)

Alakası yok. Benim aile içimde küfürler havada uçuşur. Ailecek küfür ederiz. Alkol için düşündüklerim küfür için de aynı.(Aile içinde alkol de içilir.) Ama ben kolay kolay birisine ana bacı düz gidemem ya da ciddi anlamda küfür edemem.

Eğer insan evladı Aile içinde bastırılırsa, dışarı çıktığında bu yasağı yapar. Yasakların daha çekici gelmesi vesaire zaten biliyorsundur. Alkol kullanmak istiyorsa aile bastırırsa arkadaş ortamında yapacaktır. Bu da kontrolsüz alkol alımıyla sonuçlanır. (Annemin dediği gibi; "içeceksen yanımda iç dozunu bilelim".) Küfür için de aynı şey. Küfürü tamamen bastırırsan dışarıda kontrolsüz her yere küfür etmeye başlar. Ama küfür konusunda eğitimli yetiştirirsen (Küfür kültürü diye bir şey var, gerçekten.) çocuk küfürü ne dediğini bilerek eder. (Ettiğiniz küfürlerin yarısının ne demek olduğunu bilmiyorsunuzdur mesela.) Kontrollü olur.

fbler700

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Vallaha hocam anlamadığım olay neden minecraftta yabancılardaki kitleden bizdede yok bizde tabi olmaz türk oyuncunun önüne koy yüksek grafiği direk güzel desin oyuna :pof:

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alakası yok. Benim aile içimde küfürler havada uçuşur. Ailecek küfür ederiz. Alkol için düşündüklerim küfür için de aynı.(Aile içinde alkol de içilir.) Ama ben kolay kolay birisine ana bacı düz gidemem ya da ciddi anlamda küfür edemem.

Eğer insan evladı Aile içinde bastırılırsa, dışarı çıktığında bu yasağı yapar. Yasakların daha çekici gelmesi vesaire zaten biliyorsundur. Alkol kullanmak istiyorsa aile bastırırsa arkadaş ortamında yapacaktır. Bu da kontrolsüz alkol alımıyla sonuçlanır. (Annemin dediği gibi; "içeceksen yanımda iç dozunu bilelim".) Küfür için de aynı şey. Küfürü tamamen bastırırsan dışarıda kontrolsüz her yere küfür etmeye başlar. Ama küfür konusunda eğitimli yetiştirirsen (Küfür kültürü diye bir şey var, gerçekten.) çocuk küfürü ne dediğini bilerek eder. (Ettiğiniz küfürlerin yarısının ne demek olduğunu bilmiyorsunuzdur mesela.) Kontrollü olur.
Aile içi ve çevremde küfredilmeyen birisi olarak konuştum.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aile içi ve çevremde küfredilmeyen birisi olarak konuştum.

Ben de tam tersi birisi olarak konuştum. Küfür insan var oldukça olacak. Küfürle yaşamayı öğrenmesi lazım insanın.

"Öleceğiz bir gün, gömecekler. Bi' kaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler."
-Neyzen Tevfik

O yüzden devam nasıl yaşıyorsan yaşa, insanları kırmadığın sürece.

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sanal Ortamda her istediklerin yapabileceğin bildikleri için her şeyi yapıyorlar.
Sanal Ortamda Onları İzleyen kimse yok .
O Yüzden Cesaretlenip istediğin gibi küfür edebiliyorlar.
Bununla İlgili Eğitimin verilmesi gerekiyor.

Aileleri bilinçlendirme yapılması gerekiyor.
Aileleri bilinçlenip onlarda çocuklarını uyarsınlar.
Her şey ailede bitiyor kısacası.

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de tam tersi birisi olarak konuştum. Küfür insan var oldukça olacak. Küfürle yaşamayı öğrenmesi lazım insanın.

"Öleceğiz bir gün, gömecekler. Bi' kaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler."
-Neyzen Tevfik

O yüzden devam nasıl yaşıyorsan yaşa, insanları kırmadığın sürece.
Doğrusun küfür insan ölmedikçe ölmez. Ama senin ilk dediğin gibi kontrollü ve karşındakini incitmeden edilse daha hoş olur :)