[TÜRK OYUNLARI] Tamamen Türk Yapımı Yerli Oyunlar!

Reinhard

Doer of awesome things
Danışman
En iyi cevaplar
1
Başarılar diliyorum fakat değinmek istediğim bir nokta var; Türk oyun platformuna neden ingilizce bir isim koydunuz? Biraz ironik olmuş bence.

SilenceMc

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarılar dilerim!
Gururlandım :( (Cidden takdir ettim)
Başarılar. Çok güzel bir şey bekliyor bizi cidden. Emeklerinize teşekkürler...
Başarılar diliyorum fakat değinmek istediğim bir nokta var; Türk oyun platformuna neden ingilizce bir isim koydunuz? Biraz ironik olmuş bence.
Hepinize değerli yorumlarınız dan dolayı teşekkür ediyorum. 'Oyun Platformu' adı 'TARAYICI OYUNLARI' olarak değiştirildi.

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir sorum var şu çöp adam oyunu hesap oluşturup hesabın üzerinden giriş yaparak mı oynanıcak ? eğer öyle olucaksa lig sistemi tarzı şeyler yapılabilir.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İkimizin de dersler gibi faktörler yüzünden zamanı biraz dar olduğu için o kadar çabuk gerçekleşecek bir proje değil bu. Ama sonuç olarak üzerinde çalışıyoruz elimizden geldiğince :)

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Böyle şeyler nasıl yapılıyor valla hiç bilmiyorum.Ama bilmeyide istiyorum bana bi pm atarsınız yaniğ .d

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öğrenmek istiyorsanız sizin bizimle iletişime geçmeniz gerekmekte bizim zaten çok az bir vaktimiz var, o zaman içerisinde bunlara vakit ayıramıyoruz kusura bakmayın.

Kimse gaza maza gelmesin arkadaşlar, grafik açısından pek iyi bir konumda olmadığımızdan ben kendim 2 saat uğraştığım ve sonunda biten menünün halini göstermek istiyorum;

Çık butonunu yapmadım bile henüz, grafik açısından bize destek olacak arkadaşlar var ise bizimle iletişime geçebilirler.
Grafik olarak yardimci olmak isterdim fakat yoğunum.Yeni başladığınız için bence grafik felan çok önem vermeniz mantıklı değil açıkçası. Önce kod bölümünde kendinizi geliştirin sonra önem verirsiniz. İnternette dikodoksitin dediği gibi hazır bedava paketler var onları kullanabilisiniz.

SilenceMc

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Umarım vazgeçmeyi düşünmezsiniz. Başarılar
Yorumlarınız için teşekkürler, vazgeçeceğimizi sanmıyorum henüz değil :)
Grafik olarak yardimci olmak isterdim fakat yoğunum.Yeni başladığınız için bence grafik felan çok önem vermeniz mantıklı değil açıkçası. Önce kod bölümünde kendinizi geliştirin sonra önem verirsiniz. İnternette dikodoksitin dediği gibi hazır bedava paketler var onları kullanabilisiniz.
Ben yaptığım şeyin kötüde olsa en iyisini yapmaya çalışıyorum, yani grafik açısından direk hazır şeyler kullanmak pek bana göre değil kodlamasına uğraşsaydım çoğu kısmı biterdi emin olun. Ayrıca yeni başlamadık kodları zaten biliyoruz, önceden yaptığım bir kaç oyunda mevcut sadece deneme sürümü için grafikleri şimdiden ayarlamak istiyorum burada sizin anlayamadığınız şey biz de sıkıla biliyoruz, o yüzden sıkılıp bırakmamak için arada böyle grafiğiyle osuyla busuyla uğraşıyoruz ki proje yarım kalmasın.

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yorumlarınız için teşekkürler, vazgeçeceğimizi sanmıyorum henüz değil :)

Ben yaptığım şeyin kötüde olsa en iyisini yapmaya çalışıyorum, yani grafik açısından direk hazır şeyler kullanmak pek bana göre değil kodlamasına uğraşsaydım çoğu kısmı biterdi emin olun. Ayrıca yeni başlamadık kodları zaten biliyoruz, önceden yaptığım bir kaç oyunda mevcut sadece deneme sürümü için grafikleri şimdiden ayarlamak istiyorum burada sizin anlayamadığınız şey biz de sıkıla biliyoruz, o yüzden sıkılıp bırakmamak için arada böyle grafiğiyle osuyla busuyla uğraşıyoruz ki proje yarım kalmasın.
Haklısınız ama özellikle yazılımda biliyorum demek pek kolay değil açıkçası. Özellikle oyuna yöneldiyseniz. Bu önlük gibi sitelerde ucuza grafik yaptırabilirsiniz veya grafiker alabilirsiniz ama bu forumda grafik bilen kişi olduguna inanmıyorum en fazla yazı opakliginı düşürerek 15 tl satan kişiler var. Donanimh. forumunda sorabilirsiniz ama kendinizı kanitlamadan bedava yardımcı olacaklarını sanmıyorum. Başarılar diliyorum.

SilenceMc

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haklısınız ama özellikle yazılımda biliyorum demek pek kolay değil açıkçası. Özellikle oyuna yöneldiyseniz. Bu önlük gibi sitelerde ucuza grafik yaptırabilirsiniz veya grafiker alabilirsiniz ama bu forumda grafik bilen kişi olduguna inanmıyorum en fazla yazı opakliginı düşürerek 15 tl satan kişiler var. Donanimh. forumunda sorabilirsiniz ama kendinizı kanitlamadan bedava yardımcı olacaklarını sanmıyorum. Başarılar diliyorum.
Siz merak etmeyin oyunun ilk sürümleri sadece burada yayınlanacak, oyunu oynanabilir hale getirdiğimizde diğer yerlerde grafiker alımları yapacağız. Bana sadece zaman kazandırması için grafiker lazım şu an için, anlayacağın ben kodlarken o dandikte olsa grafikleri ayarlayacak öyle çok güzel olmasını istemiyorum zaten. Yorumun için teşekkürler.

DUYURU
Uzun bir aradan sonra çalışmalara ağırdan da olsa başlamış bulunmaktayız.