Türk Serverları Neden Böyle?

xxszerxx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben uzun zamandır minecraft oynamıyordum. Bu gün foruma girip adam gibi bir server bulsaydım oynayacaktım ama lapissiz sunucu bulamadım. Keşke poteyto zamanında olsaydım ekip olarak sürekli gelirdik. Kaçırmışım işte :( Bildiğiniz güzel bir yabancı serverde toplansak hep beraber bir faction kursak hoş olabilir bence. Ben bilmiyorum güzel bir sunucu bilen varsa toplanalım.
Bide Önce şey vardı , Emrinmr ' in serveri vardı AgesNW, onu da sevmiştim ama arkadaşlarım sevmiyolar Lapis olmazsa :/

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her şey Türkiye'deki ailelerin verdiği çocuk eğitiminden başlıyor. Sal gitsin gel biz DotA girek... @nightwalker96
Olmaaaaz. O server buraya gelecek [emoji14] Aile eğitimi önemli tabi ama yine de çocuk kolaya alışmış olsa bile server olmazsa o çocuk ister istemez kendini zor yola alıştırır. Şimdi bu oyun ne kolayı ne zoru diyenler olabilir ama öyle.

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel bir sunucu açmaya uğraşıyoruzda bu işle doğru düzgün ilgilenen kimse kalmadı. İlgilense bile üşengeç yada başka işlere bakıyor.

FakeAngel

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şahsen ben bir yandan rise of realms a bakıyorum. Güzel başarılı bir server olacak gibi. Her ne kadar mmorpg olacak olsada guild olayı gelişmiş ise faction zevkide verir.

CMPedro

MONSTER
En iyi cevaplar
0
Adamların Serverlara Lapis Koymayınca Gelmeme Mantığıyla Yürütüyorlar Galiba

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Kimsenin kimseye ve*led demek hakkı yoktur, belki bende 10 yasındayım ve sunucu açmak istiyorum dolaylı yoldan banada hakaret etmis oluyorsun!
Yası farketmeksizin isteyen "istediği" gibi sunucu açar istersede kendine developer der buna sizler karışamazsınız. Bunun göreceli bir durum olduğunuda unutmayın. Aranızdan bazıları kendine göre profesyonel konuma gelip developer'ım diyor ben birsey diyormuyum? Birsürü sunucu var konu çok mantıksız yani açmak isteyen biri istediği şekilde açar giren girer girmeyen girmez bukadar basittir.
Kimseyede "iki satır plugin editliyor kendini developer sanıyor" yakıştırmasıda yapamazsınız. Özellikle türk sunucularını beğenmiyor iseniz oynamazsınız, kimseyide değiştiremezsiniz.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kimsenin kimseye ve*led demek hakkı yoktur, belki bende 10 yasındayım ve sunucu açmak istiyorum dolaylı yoldan banada hakaret etmis oluyorsun!
Yası farketmeksizin isteyen "istediği" gibi sunucu açar istersede kendine developer der buna sizler karışamazsınız. Bunun göreceli bir durum olduğunuda unutmayın. Aranızdan bazıları kendine göre profesyonel konuma gelip developer'ım diyor ben birsey diyormuyum? Birsürü sunucu var konu çok mantıksız yani açmak isteyen biri istediği şekilde açar giren girer girmeyen girmez bukadar basittir.
Kimseyede "iki satır plugin editliyor kendini developer sanıyor" yakıştırmasıda yapamazsınız. Özellikle türk sunucularını beğenmiyor iseniz oynamazsınız, kimseyide değiştiremezsiniz.
Ama özellikle bu beğenmediğimiz, hakaret ettiğimiz sunucular hakaret hak edecek kadar sinir edici.3-5 tanesini gezin tanıtım konularını falan okuyun dediğimi anlarsiniz

GM Discovery II cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Ama özellikle bu beğenmediğimiz, hakaret ettiğimiz sunucular hakaret hak edecek kadar sinir edici.3-5 tanesini gezin tanıtım konularını falan okuyun dediğimi anlarsiniz

GM Discovery II cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biliyorum ama yapıcak birsey yok. Ne yalan söyleyim birçok sunucu oynanmıcak halde ama insanlar açmak istiyor. Sonrada kapıyorlar. Durum bundan ibaret, biz insanlara "zaten iyi sunucu yapamıcaksın git Socraft'ta falan oyna yorma kendini" desekte kimse kimseyi dinlemicek.