Türk SkyBlock Serveri Türk Network (YAKINDA HUB Olacağız) 185.83.145.93

Matsuri1230

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Yeni nesil bir server kurup oynamak ve skyblock seven arkadaşlara
iyi bir server tanıta bilmek. Bu işe yeni başladık ve sizin yardımlarınızla gelişmeyi planlıyoruz.Bize destek çıkıp biizm hatalarımızı söyleye bilirsiniz.

Bağımsız Hosting
200 slot
4 gb ram (artırılacak)
kasa plugini
6 ada türü
Herkes te fly
Düzenli Eventler
Vıp Market
Köylü Takas

Kurban Bayramı olmasından ve Serverin yeni açılışına özel herkeze güzel bir event yapacağız sizide aramıza bekleriz

Mert Kara 00

dini,milli,ırki değerlere ve akla gelcek her türlü hassar değerlere küfür etmek yasaktır. Irkçılık yasaktır vb. yasaktır

VE DAHA FAZLASI İÇİN SENİ BEKLİYORUZ Türk NETWORK

Son düzenleme:

bugrabozkurt1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bir şey sormak istiyorum 200 slotta nasıl 4gb Daha fazla olması lazım bence bugu bırak

berkbeko1978

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
başarılar dilerim benim sunucumada beklerim +bu sw taglar yok ada görevleri yok + bende var o özellikler

berkbeko1978

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
alınıtı map pl
o zaman alıntıysa git plugin paketini yapan kişiye alıntı de biz napalım plugin oaketi yapan kişi koydu anlata bildin mi konuyu baltalamya çalışma

o zaman alıntıysa git plugin paketini yapan kişiye alıntı de biz napalım plugin oaketi yapan kişi koydu anlata bildin mi konuyu baltalamya çalışma
ayrıca plugin paketi paylaşılmış sahibi tarafından izinsiz paylaşılmadı

Matsuri1230

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Saçmalığa bak böyle bir şey mi olur? Konu tasarımınıza ''emek olmadan yemek olmaz'' yazıyorsunuz sonrasında ''bir konunun link atın ordan baka baka yapalım'' diyorsunuz hani burda emek? sizin yemeğiniz başkalarının masasına oturmak mı?
kardeş yemek yapa bilmen için öğrenmem lazım öğrenmek için birinin masasına oturman lazım

ahmetemineren

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Birisinin masasına oturmak yerine neden sen herkezden farklı bir masaya oturmayı tercih etmiyorsun? Kendine ait bir konu tasarımı, kendine ait düşünceler kurarsan daha iyi bir kaliteye sahip olursun.
Baran. Biz bir faction sunucu açtık kendi masamıza oturduk kaç gündür kişi oynuyor. ben emegimin karşılıgını alamıyorum. açacaksın alıntı sunucu satacaksız vipleri ucuza oh yavrum oh

Baran. Biz bir faction sunucu açtık kendi masamıza oturduk kaç gündür 5 kişi oynuyor. ben emegimin karşılıgını alamıyorum. açacaksın alıntı sunucu satacaksız vipleri ucuza oh yavrum oh