[Türk Yapımı Eklenti] Raporlandınız - Rapor Eklentisi! - Config Dosyasına Yazar - Adminlere Gider

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13

Bu tür projeler Proje: Minecraft Sunucuları adı altında toplanmaktadır.
Raporlandınız eklentisi sayesinde artık oyuncular, rahatsızlık eden oyuncuları sadece 3 adımda raporlayabilir. İnanmıyor musunuz? Hadi göz atalım!

Rapor Yardım Komutu
Oyuncu, kendine rahatsızlık veren oyuncuyu raporlamak için gerekli bilgiyi buradan alır.

İstediğiniz Gibi Yazarsınız!
Oyuncu, isterse roman bile yazabilirdi. Ama demek ki derdi o kadar büyük değilmiş! Şaka bir yana oyuncu aynen bu şekilde komutu yazar ve gönderir.

Bitti!
Oyuncunun raporu gönderildi. Artık sorununun çözülebileceğine emin olabilir!

OPlar İlgilenir!

Oyundaki bütün aktif "op"lara mesaj gönderilir.

Oyunda Aktif OP Yok Mu?!
Oyunda OP'ların olmasına bile gerek yok. İsterseniz üzerinden 1 hafta geçsin, eklentinin config dosyasına kaydedilir!

İndir
Minecraft 1.12:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Minecraft 1.12 Virustotal:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
yalnız rapor edeceğimiz kişi için sebeb yazarken uzun bişi yazamıycaz, geliştirmen gerekiyor, kitaba yazıp komut kullanabilir ya da daha farklı bi fikir de olabilir gui destekli vs.

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
yalnız rapor edeceğimiz kişi için sebeb yazarken uzun bişi yazamıycaz, geliştirmen gerekiyor, kitaba yazıp komut kullanabilir ya da daha farklı bi fikir de olabilir gui destekli vs.
Oyuncunun derdi çok uzun olmasa gerek! :)

Şöyle klasiğin dışında bir eklenti yazabilir misiniz?Yeteneğiniz ve yaratılıcığınızı kullanarak çok iyi şeyler yapabileceğinize inanıyorum.Onun dışında eklenti diğerlerine göre güzel olmuş.
Klasik rapor eklentilerinden çok farklı olduğuna inanın. Şu ana kadar Config dosyasına bildirim giden görmedim.(BEN GÖRMEDİM. :/)

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Tarz Bir Eklenti İçin Config Saçma Olabilir. Neden Dersen. Şimdi İnsanlar Zaten Üşengeç Çoğu Kişi O Configi Kullanmayacaktır. Bu Config Yerine Admine o Raporları Sırayla Göndersin. Eğer Admin -/rapor sil raporsahibi Komutuyla Raporu Silmezse O Rapor Admine ve OP'lara Gitmeye Devam ETSİN.

Onurbey034

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyunda değilken oyuna girdiğimde config dosyalarını kontrol etmem yerine oyuna girdiğimde "/raporlarabak" diye bi komut olsa ve raporlar önüme bi chestgui ile sırayla gözükse ve chestgui de raporlananların kafası olsa ve sebebi yazsa böylecelikle kim kaç kere rapor almış kolayca kontrol edebilirdik ve her defasında uzakmasaüstüne yada webpanele girmek zorunda kalmazdık genede iyi olmuş bize sadece tebrik etmek düşer (:

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Bu Tarz Bir Eklenti İçin Config Saçma Olabilir. Neden Dersen. Şimdi İnsanlar Zaten Üşengeç Çoğu Kişi O Configi Kullanmayacaktır. Bu Config Yerine Admine o Raporları Sırayla Göndersin. Eğer Admin -/rapor sil raporsahibi Komutuyla Raporu Silmezse O Rapor Admine ve OP'lara Gitmeye Devam ETSİN.
Oyunda değilken oyuna girdiğimde config dosyalarını kontrol etmem yerine oyuna girdiğimde "/raporlarabak" diye bi komut olsa ve raporlar önüme bi chestgui ile sırayla gözükse ve chestgui de raporlananların kafası olsa ve sebebi yazsa böylecelikle kim kaç kere rapor almış kolayca kontrol edebilirdik ve her defasında uzakmasaüstüne yada webpanele girmek zorunda kalmazdık genede iyi olmuş bize sadece tebrik etmek düşer (:
Önemli düşünceleriniz dikkate alınmıştır, teşekkür ederim.

S4RP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ellerinize sağlık harika bir eklenti olmuş. Böyle güzel emekle yazılmış eklentiler görünce insanın ister istemez gözü doluyor :)