Uçuk saçık sallama sistem gereksinimleri değil bunlar. Texturelerin boyutuna göre ayarlandı. Yani ekibimizin 2. coederi hazırladı ona güvendiğim için editlemeden koydum. Ki bence gayet yeterli bir sistem.Oha bunun için bile 4 gb ram istiyor![]()
Gidip özel grafik modlu skyrim bile 2.5 gb yerken bu nasıl 4 gb yiyecek onu anlamadım.Uçuk saçık sallama sistem gereksinimleri değil bunlar. Texturelerin boyutuna göre ayarlandı. Yani ekibimizin 2. coederi hazırladı ona güvendiğim için editlemeden koydum. Ki bence gayet yeterli bir sistem.
Uçuk saçık sallama sistem gereksinimleri değil bunlar. Texturelerin boyutuna göre ayarlandı. Yani ekibimizin 2. coederi hazırladı ona güvendiğim için editlemeden koydum. Ki bence gayet yeterli bir sistem.
Bu bir oyun motoru ve biz ordan parayla birşeyler satın aldık. Ve yetkililerle görüştük. Bu kadar bencil olabileceklerini düşünmüyoruz. - Jeksenhocam steame koydun iyi tmmda o silahları kullanmayı falan izin aldın mı? yani assests store da paralıda ben açıklamasını okumadım o eşyaların izin falan varmı üzerinde oynama falan yapmadan direk alma bi bilgin var mı eğer öyle bişi yasaksa bence steamden kaldır derim
Açık dünya. İstediğin yere git, gez, dolaş ama hayatta kal. şu an oyunun SAVE bölümü yok onunla uğraşıyoruz. Binalara gir cips bul, süt bul diğer mermiler felan nesnel olarak eğlenceli olacağa benziyor. O yüzden adı "Hayat için Vur!"çoook yolunuz var daha ne diyelim kolay gelsin
* bu arada hikaye hakkında bir şey yazmamışsınız
maceracı havasında mı olacak oyun ?
indirme linkine steam linkinden ulaşabilirsin az kurcalasaydın keşke![]()
Önizleme Free to Play olacak. Oyunu gerçeği ize herhalde 5 - 2 TL felan olur.fakir değilim ama babamın yada annemin kredi kartı olmadığı için steamden oyun alamıyorum ve oylayamıyorum sanctum kodu girdim ama bir işe yaramadı
hayatta kal mantığı hmm ama warz dayz gibi olmasın bunu yerine farcry serisini esinlenin derimSteam greenlight ile vereceğiz. Oyun seçilene kadar mediafire ya da Mega olacak. Ne kadar oy verirseniz o kadar Steam'a giremeye daha çok yaklaşırız.[DOUBLEPOST=1422354772,1422354681][/DOUBLEPOST]
Açık dünya. İstediğin yere git, gez, dolaş ama hayatta kal. şu an oyunun SAVE bölümü yok onunla uğraşıyoruz. Binalara gir cips bul, süt bul diğer mermiler felan nesnel olarak eğlenceli olacağa benziyor. O yüzden adı "Hayat için Vur!"