Türk Yapımı Şehir/Warrior City V 1.0 LİNKİ GELDİ ! (MUTLAKA GİR)

Warrior01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
PROJE OKULLARIN AÇILMASI NEDENİYLE İPTAL EDİLMİŞTİR!!!

V1.0 LİNKİ GELDİ ! :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yorumlarınız benim için değerlidir.Tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Giyim Mağazası

Şehir merkezinin genel görünümü (TAMAMLANMADI)

Warrior01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana da öyle geldi.Her bölge ada gibi oldu.Ama düz şehir yaptıklarımın hepsinde hayal kırıklığına uğradım :D Planlaması öyle zor geliyor bana ve 3-4 yapıdan sonra sıkılıyorum hemen[DOUBLEPOST=1378462799,1378462745][/DOUBLEPOST]
Bana biraz konu kasmak için yapılmış gibi geldi
Hayır konu kasmıyorum.Sadece yeni bir projeye başladım ve tanıtıyorum[DOUBLEPOST=1378462837][/DOUBLEPOST]
Daha yeni başladım ve 2 yapı bitti.Bu şekildeyken bir resim paylaşamam

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
planlarda yapıcağın uzunluk genişlik felan bilidirmemişsin hangi yolların nerden nereye uzuyacağınıda bilidirmemişlsin yani tam bi plan değil paintlede yapılsada plan bi plan değil senden mühendisler gibi bi plan beklemiyorum ama plan nı düzgün yapamamışsın eminim hesaplama bile yapmamışsındır

Warrior01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
planlarda yapıcağın uzunluk genişlik felan bilidirmemişsin hangi yolların nerden nereye uzuyacağınıda bilidirmemişlsin yani tam bi plan değil paintlede yapılsada palan bi plan değil senden mühendisler gibi bi plan beklemiyorum ama plan nı düzgün yapamamışsın eminim hesaplama bile yapmamışsındır
Evet uzunluk genişlik konusunda haklısınız.Sadece kabataslak bir çizim yaptım.Zaten diğer yabancıların ekip kurarak yaptığı muazzam şehirlerle yarışamaz bile benim haritam.Tek başıma yapıyorum ve ileri düzeyde build bilgim yok.Amatör bir şehir olacak yaptığım.