Türk Yapımı Sky Survival [ Güncelleme 5.0 ]

AlfaTayfa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostum Adada Macera haritana göre gelişmişsin. Ama haritada hatalar var.
1-) Oraya WitherBoss spawner koyman hata. 3-4 tane wither birikmişti benim girdiğimde ve direk öldüm.
2-) Görevler sistemi çok saçma.Ve sıraları yanlış.
3-) İksirler çok abartılı ve her yere tuzak koymuşsun.İnsanı oyundan bıktırır bu.
Wither boss spawneri koydum çünkü kaç tane fener yapıcak insan bilemeyiz :p görevler sisteminde sıra nasıl yanlış belki ödüller abartılı olabilir ama bunun gibi sky haritaları için ideal hatta az çünkü burada sınırsız kaynak yok iksirlerde eninde sonunda bitecek herhalde tuzaklar konusuna gelirsek ben daha fazla tuzak koymayı planlıyordum aslında :D eleştirin için teşekkürler dostum :)

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Wither boss spawneri koydum çünkü kaç tane fener yapıcak insan bilemeyiz :p görevler sisteminde sıra nasıl yanlış belki ödüller abartılı olabilir ama bunun gibi sky haritaları için ideal hatta az çünkü burada sınırsız kaynak yok iksirlerde eninde sonunda bitecek herhalde tuzaklar konusuna gelirsek ben daha fazla tuzak koymayı planlıyordum aslında :D eleştirin için teşekkürler dostum :)
Teşekkür ederim eleştirilerimi dikkate aldığın için, bir de uzun maplar yerine adventure map yapmayı tercih edebilirsin :) Bir sonrakini mapını bekliyor olacağım :)