Türkay ile Hunger Games - İskelet Abi - Bölüm 2

ayceemse09

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
  • Evet arkadaşlar iğrenç olan ilk videomdan sonra biraz daha iyileştirmeye çalıştım kendimi
  • Eksiklerimi yorum olarak yazarsanız sevinirim,düşünceleriniz benim için cidden çok önemli
  • İyi seyirler :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Eğer cızırtı yapmazsa mikrofon basını biraz aç habibi
Sesin biraz kısık geliyor anlıycağın ama beğendim güzel +1

L

LifeTaker

Ziyaretçi
premiumsan 3 gün sonra premium aldığımda beraber oynayalım :) kart extresi mi ne varmış o yüzden alamıyorum şimdi :(

ayceemse09

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eğer cızırtı yapmazsa mikrofon basını biraz aç habibi
Sesin biraz kısık geliyor anlıycağın ama beğendim güzel +1

Çok teşekkürler aslında biraz bağırıyorum bası ayarlıyorum fakat cızırtı cidden rahatsız ediyor mesela videoda çıkan sesimle bir raidcallda,bir skype'ta çıkan sesim bir değil çok teşekkür ederim yorumun için :)

Bence Sesi Gayet Guzel Geliyor Ey Habibi :p

Ses çekerken dediğim gibi iyi geliyor bana hatta sesli konuşuyorum videoda kısık çıkıyor eğer uygun bulduysan teşekkür ederim :)

premiumsan 3 gün sonra premium aldığımda beraber oynayalım :) kart extresi mi ne varmış o yüzden alamıyorum şimdi :(

Şimdilik pek izleyenim yok premium alabilecek kadar gücüm var şu an fakat beni takip eden ve izleyen arkadaşlarım arttıkça premium alıp mcsg serverlarında oynamayı düşünüyorum hepsi zamanla olacak şeyler ama eğer benimle birlikte oynamak istersen özelden oynadığım server'ın adresini atabilirim :),Yorumun için teşekkürler.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu şekilde cızırtı olmaz sanırsam ?

Tabi yine de kısık çıkar ama bu mikrofon cızırtı olayını çözmem lazım benim de aynı sorun:'(