Türkçe Adventure Map 1.bölüm Haydutlar

TheGapz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar Size Adventure map yaptım 3 gündür uğraştim yaptim Benim Lakabım AzisSekil
Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Evet Türkçedir
Ama Size Bir Texture pack Vercez Daha Eğlenceli Olur VeÖnerilir:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Aşağida Download Vardır Güzelse Yorum Atabilirimisinz...

ßYNON€

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ah keşke fotoğraf koysaydın =) çoğu kişi fotoğraf yok diye indirmicek kısa sürede koy bence

mapfinisher78

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Kardeesim gercekten ugrastiysan harbiden suan indiriyorum.[DOUBLEPOST=1381065202,1381065127][/DOUBLEPOST]Beyler bende yalan yok yemin ederim gercekten map var indirdim simdi oynıycam.İndirin bence helal olsun adama 3 gun ugrasmıs :D[DOUBLEPOST=1381066726][/DOUBLEPOST]Buna mı 3 gun ugrastın *** .:D 5 dk de bıtıyo cok kısa bıde bunu yapması en fazla 1 saat surer la.Hergun 20'şer dakikamı yaptın anlamıyom ki.Ama bazı yerleri guzel olmus :D

Edit sebebi: Küfür/Hakaret

Moderatör tarafından düzenlendi:
K

Klood07

Ziyaretçi
Kardeesim gercekten ugrastiysan harbiden suan indiriyorum.[DOUBLEPOST=1381065202,1381065127][/DOUBLEPOST]Beyler bende yalan yok yemin ederim gercekten map var indirdim simdi oynıycam.İndirin bence helal olsun adama 3 gun ugrasmıs :D[DOUBLEPOST=1381066726][/DOUBLEPOST]Buna mı 3 gun ugrastın bilemem .:D 5 dk de bıtıyo cok kısa bıde bunu yapması en fazla 1 saat surer la.Hergun 20'şer dakikamı yaptın anlamıyom ki.Ama bazı yerleri guzel olmus :D

Sözlerinize dikkat edin Rapor Edildi

Nikeman16

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
resim koymadın bende güzelmi değilmi bilmiyorum indirmicem üşeniyorumm

alpa1903

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kısaca özet geçeyim uyuandığınız yerde sandık ve ipuçu var demir zırh yapıp ve demir kılıç yapıp kütüphaneye git diyor kütüphane içindeki şalteri indiriyorsun sonra en güzel kız hangisi diyor es geçin sağ köşedeki boşluktan aşağı gidin çeşitli seviyelerde zombilerle savaşıyorsunuz en sonda devam edecek yazıyor kolay map.