Türkçe Bir Minecraft Wiki'si ister misiniz?

Wiki Tutar Mı?

• Evet

Kullanılan: 4 50.0%
  • Hayır

Kullanılan: 4 50.0%
  • Belki

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekip toplasak aslında bitecek bir proje, çok fazla zahmeti yok ama oyunda o kadar eşya, bitki, blok vs baya şey var, hepsini kendim giremeyeceğim için, girsem bile bu en az 5-6 ayımı alır.

Bana çevrileceklerin bir kısmını word/lang/notebook formatında (artık sana nasıl kolay gelirse.) yollarsan yardımcı olurum. Şu anda modları çevirmekle uğraşıyordum.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
yabancı wikilere göz attım Minecraft ile ilgili ortalama 30.000 makale girili ve bunların hepsi oyunla alakalı şeyler, bunu iki günde bitirmek pek mümkün olmaz sanırım.
Sen sadece eşyalardan bahsettiğin için öyle dedim , eğer sürümleri vb. yapacaksan haftalarını "belki" alabilir..

Vipplayer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bana çevrileceklerin bir kısmını word/lang/notebook formatında (artık sana nasıl kolay gelirse.) yollarsan yardımcı olurum. Şu anda modları çevirmekle uğraşıyordum.
tabii yollarım, sağ ol. skype varsa ekle bir iki güne yollayayım ben sana.[DOUBLEPOST=1439116024,1439115949][/DOUBLEPOST]
Sen sadece eşyalardan bahsettiğin için öyle dedim , eğer sürümleri vb. yapacaksan haftalarını "belki" alabilir..
eşyalar kolay kısım, sürümleri girmem diye düşünüyorum ama wiki istatistiklerine baktığımda adamların 30.000 makale var, bunları nereden nasıl çıkarmışlar bilmiyorum, yapımcıları bile tek tek girmişler.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
tabii yollarım, sağ ol. skype varsa ekle bir iki güne yollayayım ben sana.[DOUBLEPOST=1439116024,1439115949][/DOUBLEPOST]
eşyalar kolay kısım, sürümleri girmem diye düşünüyorum ama wiki istatistiklerine baktığımda adamların 30.000 makale var, bunları nereden nasıl çıkarmışlar bilmiyorum, yapımcıları bile tek tek girmişler.
O zaman yapma , illaki yapacaksan da mahazeret bulma.

Vipplayer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O zaman yapma , illaki yapacaksan da mahazeret bulma.
ben bura yapacağım diye gelmedim, tabii yapacağım isterse 1 yıl sürsün ama bir ekip kurulursa iş hızlı bitecektir. Mahazeretim yok ayrıca düşündüm ben bunu ve desteği bile var projenin yalnızca bir oyunu bitirmemiz isteniyor, ben minecraft'ı seçtim. Bittikten sonra haber vereceğim destekleyenlere e-spor sitelerinde falan haber olacak site.[DOUBLEPOST=1439116337,1439116256][/DOUBLEPOST]
Adam faydalı olmak için yapıyor ne yapsa kar. Hem İngilizce bilmeyen insanlar da sanmıyorum sürümlerle debelensin. Zaten olmazsa işim gücüm yok ben hallederim elimden geldiğince.
Sağ ol, ya zaten ben bunu İnglizicesi olmayanlara yapıyorum, İngilizce bilenin ne işi var bizim sitede, daha çok çocuklara hitap etcek zaten, en büyük kitle, en büyük oyuncu beni ilgilendirir.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Türkçe bir wiki isterim. Bilen varsa Wiki nin türkçesini yazabilir mi bu arada ("wiki" kelimesinin türkçesi)

Vipplayer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar destekleyen desteklemeyen herkese teşekkürler, yaş kitlesi küçük kişiler olacağı için kalkıştık böyle bir şeye. Ayrıca İnglizcesi var diyip geçiştirmek olmaz, adamlar akıl ediyor kendi dilinde site çıkarıyorlar bizim ne eksiğimiz var ki? Hem bunu kafadan sallayıp gelmedim buraya Google'ın bir sürü aracı var, en çok arananlar hep oyunlarla ilgili özellikle Minecraft'la ilgili şeyler. Ekibe gelmek isteyen, bizimle olmak isteyenler gelsinler, kapımız her zaman açık birde sadece Minecraft değil birçok oyunu Türkçeleştireceğiz daha bu başlangıç ve birçok destekleyeni var bu projenin. GTA serisi olsun, diğer oyunlar olsun hepsini Türkçe yapacağız, elin oğlu uğraşıyor başarıyor biz mi başaramayacağız.