Türkçe den Türkçeye çevirecek biri lazım

4karasavasc444

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar Bana Türkçeden Türkçeye Çevirebilecek bir insan lazım nasıl yani İngilizce mapları çevirirken Çevirdiğimiz Türkçeye bakıp onu Türkçe İmla kurallarına uyup uymadığını kontrol edecekten düzeltecek İnsan arıyoruz

Katılım Kosulları:
  • Yas:[10 yasından büyüksen Yaş uygun yaz Belirtilmek zorunda değil ]
  • Cinsiyet [Belirtilmek zorunda değil]
  • Türkçe konuşmanıza ve yazınıza 10 üzerinden ne kadar verirsiniz ? [Belirtilmek zorunda]
  • Türkçeden Veya Dil anlatım Notunuz kaç [Belirtilmek zorunda]
  • Kaçıncı sınıfsınız ? [Belirtilmek zorunda]
  • Olgunluğunuza 5 üzerinden kac verirsiniz [ Belirtilmek zorunda ]
  • Skype adınız ne VE MİKROFON varmı ? [ Belirtilmek zorunda ]

Son düzenleme:

B4yAhmet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başlığı tekrar tekrar okudum hocam bu nasıl başlık yani birini bulursunuz umarım.

S

Switcher

Ziyaretçi
Başlığı 5 kez okuduktan sonra konuya baktım ve anladım sağolun

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş biraz kıt türkçe ile anlatmış kısacası diyorki biz bir metin çevirdik onuda imla kurallarına ve kelimelerin düzgün yazılışlığına vs vs bakan biri ariyoruz..

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Yaşım 14,
Cinsiyetim erkek,(taliplerimi beklerim)
)
Türkçeme 8 puan verirdim (sebebi ise hâla ve hâla Türkçe imla kurallarını bazen unutmam :/),

Liseye geçiyorum şu an, güzel bir anadolu lisesine :),
Olgunluk bence puanla ölçülebilen bir şey değil, yukarıdaki Türkçe bölümü gibi, ama belli bir değer istiyorsanız 4. Malûm 14 yaşındayım bazen saçmalayabiliyorum ama çoğu kişi beni olgun buluyor, gerek konuşmamla gerek de düşüncelerimle :),
Skype adım her yerde yazılı (tutkusina) ayrıca MIKROFONUM var, eğer herhangi bir oyuna girersem (CS:GO gibi) sesim bazen yükselebiliyor korkmayınız.

Not olarak da şunu belirtmek istiyorum sizin için İngilizce de çevirebilirim benim İngilizce kelime dağarcığım ve gramerim güzel Türkçemize yakındır :).

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
@adenzu54
Grammar nazisi olabileceksin ve ban yemeyeceksin, nasıl fikir?

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Euheuehuehu, ama uğraşamayacak kadar tembelim :|
Tahminimce sana skype'tan yazıyı atacaklar ve sende düzelticen. Emin değilim o konuda ama istersen bir dene, boş zamanın varsa. Neyse, sanki konu sahibiymiş gibi konuştum, susuyorum.