- En iyi cevaplar
- 0
yeterli bi cevap değil... uygunluğa dair en ufak bir şey göremedimLogoya uygun ve arkaplandaki renklere uygun renkler seçildi tasarımda öneriniz için teşekkürler.
Dil: Javascript
Library: Discord.js ve Discord.js-commando.
yeterli bi cevap değil... uygunluğa dair en ufak bir şey göremedimLogoya uygun ve arkaplandaki renklere uygun renkler seçildi tasarımda öneriniz için teşekkürler.
Dil: Javascript
Library: Discord.js ve Discord.js-commando.
Müzik botumu seviyorum gruptan atasım yok ama iki bot çakışmaz mı?Bugün çok şanslı olabilirsiniz, Neden mi çünkü Müzik komutları kullanıcılara açılmıştır!
Müzik Komutlarına Bakmak İçin : b?müzik-komutları
Not : Müzik komutları beta aşamasındadır sorunlar olabilir!
Prefix (ön-ek) aynı olmadığı sürece başka bir bot ile çakışmaz.Müzik botumu seviyorum gruptan atasım yok ama iki bot çakışmaz mı?
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bot güzel fakat prefix'i berbat denilecek kadar kötü çok uğraştırıcı bir prefix değiştirmenizi öneririm.
konu tasarımını göremiyorum resim yüklenemdi botun web adresini yazılı olarak atarmısnız veya davet linkini> Güncelleme;
• Sunucu Giriş/Çıkış Mesajları değiştirilmiştir. Yakında dashboard geldiğinde sizde kendi mesajınızı belirleyebileceksiniz.
konu tasarımını göremiyorum resim yüklenemdi botun web adresini yazılı olarak atarmısnız veya davet linkini> Güncelleme;
• Sunucu Giriş/Çıkış Mesajları değiştirilmiştir. Yakında dashboard geldiğinde sizde kendi mesajınızı belirleyebileceksiniz.
Konu güncellendi şu an sıkıntı yok gibi görünüyor. Web adresi resim'e bağlantı olarak eklendi direkt davet linkine gidiceksiniz. Web adresine bakmak içinkonu tasarımını göremiyorum resim yüklenemdi botun web adresini yazılı olarak atarmısnız veya davet linkini
Evet var ancak 1 gün veya 1 ay açık kalıp kapanan botlarıda unutmamak gerek. Biz 7/24 hizmet veriyoruz. Bizim farkındalığımız özgün olmak. birçok farklı bot bizim izimizden geliyor. Mesajınız için teşekkürler.Buna benzer bir sürü bot var zaten.