Türkçe Discord Botu: Boğa

Müzik Komutları Gelmelimi?

• Evet

Kullanılan: 6 85.7%
  • Hayır

Kullanılan: 1 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

Boa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bugün çok şanslı olabilirsiniz, Neden mi çünkü Müzik komutları kullanıcılara açılmıştır!

Müzik Komutlarına Bakmak İçin : b?müzik-komutları

Not : Müzik komutları beta aşamasındadır sorunlar olabilir!

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Bugün çok şanslı olabilirsiniz, Neden mi çünkü Müzik komutları kullanıcılara açılmıştır!

Müzik Komutlarına Bakmak İçin : b?müzik-komutları

Not : Müzik komutları beta aşamasındadır sorunlar olabilir!
Müzik botumu seviyorum gruptan atasım yok ama iki bot çakışmaz mı?

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ArdaRuzgar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bot güzel fakat prefix'i berbat denilecek kadar kötü çok uğraştırıcı bir prefix değiştirmenizi öneririm.

Boa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Müzik botumu seviyorum gruptan atasım yok ama iki bot çakışmaz mı?

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Prefix (ön-ek) aynı olmadığı sürece başka bir bot ile çakışmaz.

Bot güzel fakat prefix'i berbat denilecek kadar kötü çok uğraştırıcı bir prefix değiştirmenizi öneririm.

Daha önce prefix ünlemdi, Discord bots sunucularında birçok botun prefixi aynı olduğu için değiştirildi öneriniz için teşekkürler.
[automerge]1524336417[/automerge]
Tatsumaki ve Dyno gibi botların oto rollerinden artık bizdede var!

b?otorolayarla komutu ile ana rolü belirleyip sunucuya katılan kişilere belirlenen rolü vericektir.
b?otorol-kaldır komutu ile oto rol vermeyi kaldırırsınız.

Yukarıdaki komutlar artık Yetkili Komutları bölümünde hizmetinizdedir.

Not : Yönetici olmayanlar komutu kullanamaz.

Son düzenleme:

Boa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
> Güncelleme;
• Sunucu Giriş/Çıkış Mesajları değiştirilmiştir. Yakında dashboard geldiğinde sizde kendi mesajınızı belirleyebileceksiniz.

ZorG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
> Güncelleme;
• Sunucu Giriş/Çıkış Mesajları değiştirilmiştir. Yakında dashboard geldiğinde sizde kendi mesajınızı belirleyebileceksiniz.
konu tasarımını göremiyorum resim yüklenemdi botun web adresini yazılı olarak atarmısnız veya davet linkini

ZorG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
> Güncelleme;
konu tasarımını göremiyorum resim yüklenemdi botun web adresini yazılı olarak atarmısnız veya davet linkini

Boa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu güncellendi şu an sıkıntı yok gibi görünüyor. Web adresi resim'e bağlantı olarak eklendi direkt davet linkine gidiceksiniz. Web adresine bakmak için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Boa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
> Duyuru;
Merhaba! Sayaç kanalı ayarlama artık Boğa'da b?sayaçayarla 100 #kanal komutu ile sayaç kanalı ayarlayabilirsiniz. Sayaç kanalını kaldırmak için b?sayaçayarla-kaldır komutunu kullanabilirsiniz.

Boa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
> Güncelleme;
Merhaba! Resim Komutları kategorisine yeni komut eklenmiştir! b?wasted Komutu avatarınıza Wasted yazısı ekler. Yeni Komutlar çook yakında.

boa is coming