mciltrot34
International Rias Fanclup President
- En iyi cevaplar
- 1
Merhaba arkadaşlar.
Bu gün 2 eklentiyi birleştirerek bir vip sistemi tasarladım.
Biliyorum bu iş skriptlede olur fakat skript zaten lag yapıyor ve üstüne 10-20 kişi için 30 gün saymaya başlarsa iyice performans düşürür.
Bu yüzden 2 adet plugini birleştirerek bir VIP sistemi tasarladım ve denedim çalışıyor.
ÖN BİLGİ :
Öncelikle komutlar tabii ki türkçedir. Bu paket 2 adet plugin içerir ;
- VipZero
- BetterAlias
BetterAlias'ın tek başına bir işlevi yoktur. Yani serverinizde dursa bile bir lag yapmaz. Ikincisi ise VipZero'dur. VIPZero'yu MYSQL ile kullanırsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. şu an Default Ayarlar Yapılıdır. Fakat bazı serverlerde VIP grupları vs değişik olduğu için ayrıyetten 1-2 ayar yapılması gerekebilir.
Ayarlı VIP Grupları :
- VIP
- MegaVIP
- UltraVIP
Gruplar bu şekildedir. Eğer serverinizde gruplar değişik ise paket içinden ayarlayınız.
Komutlar :
/vipver <isim>
/megavipver <isim>
/ultravipver <isim>
Komutlar bu şekildedir. Komutu yazdıktan sonra sistem gerisini halleder.
Ayarlanacak Yerler :
Arkadaşlar öncelikle serverinizin vip grupları değişik ise şu yerleri ayarlayın :
BetterAlias/config.yml
Buradaki VIP isimlerini sizin serveriniz ile değiştirin.
VıpZero/config.yml
Burada aşşağıya inerseniz varolan VIP gruplarını görürsünüz. Bunları kendi serverine göre değiştirin.
Indirme & VirusTotal Linkleri :
En Yakın Zamanda Resim Atacağım. Şimdilik Değerlendirirseniz Sevinirim. Skype Adresim :
otakugamer001
[DOUBLEPOST=1426271526,1426267794][/DOUBLEPOST]Bu gün 2 eklentiyi birleştirerek bir vip sistemi tasarladım.
Biliyorum bu iş skriptlede olur fakat skript zaten lag yapıyor ve üstüne 10-20 kişi için 30 gün saymaya başlarsa iyice performans düşürür.
Bu yüzden 2 adet plugini birleştirerek bir VIP sistemi tasarladım ve denedim çalışıyor.
ÖN BİLGİ :
Öncelikle komutlar tabii ki türkçedir. Bu paket 2 adet plugin içerir ;
- VipZero
- BetterAlias
BetterAlias'ın tek başına bir işlevi yoktur. Yani serverinizde dursa bile bir lag yapmaz. Ikincisi ise VipZero'dur. VIPZero'yu MYSQL ile kullanırsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. şu an Default Ayarlar Yapılıdır. Fakat bazı serverlerde VIP grupları vs değişik olduğu için ayrıyetten 1-2 ayar yapılması gerekebilir.
Ayarlı VIP Grupları :
- VIP
- MegaVIP
- UltraVIP
Gruplar bu şekildedir. Eğer serverinizde gruplar değişik ise paket içinden ayarlayınız.
Komutlar :
/vipver <isim>
/megavipver <isim>
/ultravipver <isim>
Komutlar bu şekildedir. Komutu yazdıktan sonra sistem gerisini halleder.
Ayarlanacak Yerler :
Arkadaşlar öncelikle serverinizin vip grupları değişik ise şu yerleri ayarlayın :
BetterAlias/config.yml
Buradaki VIP isimlerini sizin serveriniz ile değiştirin.
VıpZero/config.yml
Burada aşşağıya inerseniz varolan VIP gruplarını görürsünüz. Bunları kendi serverine göre değiştirin.
Indirme & VirusTotal Linkleri :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
En Yakın Zamanda Resim Atacağım. Şimdilik Değerlendirirseniz Sevinirim. Skype Adresim :
otakugamer001
Arkadaşlar en azından eleştirmek içinde olsa 1-2 yorum bırakırsanız sevinirim.