[Türkçe] Otomatik VIP Ayarla | Süreli VIP Verin | Siz Yazın O Herşeyi Halletsin !

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyle yapiyorum zaten. Fakat 30 gunun gectigini anlamasini nasil yapixam onu soyleyin bakalim. İnt falan olsa if >= ile yaparim fakat calendar da oyle bir sey yok.[DOUBLEPOST=1428144140,1428144075][/DOUBLEPOST]
Bende parali mi satsam ucretsiz mi dagitsam karar veremedim.
30 gün = 43 Bin 200 dakika değil midir? Eee her dakikada -1 yaparsan ve oyuncuvip değişkeni 0 olduğunda vipsini if ile silersen bal gibide çalışır daha neyi açıklamamızı bekliyorsunuz ki? Hem calendar yerine dakika ile yaparsan sv kapalıyken oyuncunun hakkınıda yememiş olursun, dakikası gitmez.

A

Andrty

Ziyaretçi
Ben farkli mantik uyguladim ona uygun seyler bulcam. Mysql de ortak kullanim oldugu icin mysql dw bilgiler turkce yaziyor onlari decode eden plugin olcak. Eger dedigin gibi birsey yaparsam php de falan bilgi kisminda sikinti yasarim.

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
işin komik tarafı. bir oyuncu oyuna girmedigi müddetçe 30 gün süresi var ise hiçbir zaman gününden düşmemesi. ve sizin bunu bilerek ve isteyerek halen kullanmaya çalışmanız :)

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam Güzel Olmuş Ellerine Sağlıkda Bişi Sorucam.VİPlerin Özelliği Olmasını İstiyorum.Örn:Kalp,Ateş,Mutlu Villager Efekti,Spawnda Fly İle Uçabilme Gibi Abartısız Şeyler Eklemek İstiyorum.Adam Bunu Satın Alınca Özellik Gelsin.Bunu Yapabilirmisiniz ?[DOUBLEPOST=1431987888,1431987833][/DOUBLEPOST]Bide VİP Tagı Eklemek İstiyorum.Bunları Ekleyebilirmisiniz Hocam ?

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Hocam Güzel Olmuş Ellerine Sağlıkda Bişi Sorucam.VİPlerin Özelliği Olmasını İstiyorum.Örn:Kalp,Ateş,Mutlu Villager Efekti,Spawnda Fly İle Uçabilme Gibi Abartısız Şeyler Eklemek İstiyorum.Adam Bunu Satın Alınca Özellik Gelsin.Bunu Yapabilirmisiniz ?[DOUBLEPOST=1431987888,1431987833][/DOUBLEPOST]Bide VİP Tagı Eklemek İstiyorum.Bunları Ekleyebilirmisiniz Hocam ?
Skypemi ekle :
otakugamer001