Türkçe Plugin Paketi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maho591

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
[SEVERE] Could not load 'plugins\Worldguard.jar' in folder 'plugins'
org.bukkit.plugin.InvalidPluginException: java.lang.NoclassDefFoundError:com/sk89q/minecraft/util/commands/commandException hatası veriyor

Elites54

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ya ben serverime kurdum bu plugini fakat komutlar nasil olucak mesela sandigimi kilitlicem diyelim [Kilit] yaziniz dior [Kilit] yazıyorum bisey olmuyor yardim edermisiniz ve serverime güzel bir dünya yapmak istiyorum bilen varmı

fatality2006

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
dostum ben indirdim plugini kurdum falan ama gamemode veremiom no players matched query dio? yardım lütfen

barkin141

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Mutlu kaplan sana bir şey sorucam mesela evime girmesini engellemek için veya bazı aletleri başkasının kullanamaması için worldguard mı kullanıcaz yoksa ayrı bir zone plugini varmı?

CmJustice

I started a joke...
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Mutlu kaplan sana bir şey sorucam mesela evime girmesini engellemek için veya bazı aletleri başkasının kullanamaması için worldguard mı kullanıcaz yoksa ayrı bir zone plugini varmı?

Worldguard bolgeleri korur. Build yapmalarini, esyalari kullanmalarini hatta evinize girmesini bile engelleyebilir.

Rohamir

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Teknik Destek kısmına bakmadan lütfen soru sormayın, teşekkürler :)

Kurnazz55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tebrik ederim dostum çok güzel olmuş.Güncel versiyonları hep çıkarsa çok mutlu oluruz.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...