Türkçe Plugin Paketi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OyunCevirmeni-Omer

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok Sağol Çok iyi paket yapmışsın indiriyorum :)[DOUBLEPOST=1369058850,1369058038][/DOUBLEPOST]beyler 1.5.2 serveri için çalışmıyor kaldırabilirsin:(

Dorukxdxd

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
&2 Arkadaslar Biliyorsaniz SealCraft'ın Pluginlerini Atarmısınız Çünkü çok Beğendim Fena Güze IP: 176.227.209.195 Çok Fena

furkan4545

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Abi Group manager de koysaydın keşkede bide Authme de 1 kişi Register yapabilio Onu nasıl ayarlıcam .s

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Bu konuyu nasıl sabitlediniz, bir kere bu konuyu sabitlemeniz kötü bir açıdan. Eski bir konu hiç güncel değil 1.5.2 yok!

Dima

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
lütfen yardım edin pluginlerden dolayı giren oyuncular hiçbir yeri kıramıyor pluginler: Autme-bpermissions-chatmanager-chestshop-clearlag-commandbook-coredata-craftbukkitupdate-craftipedia-essentials-groupmanager-icoamy-jobs-laggclear-lockette-mantamobcontrol-meloooncensor_mobarena_modifyworld-nether-netherportals-nocheatplus-pail-pluginmetrics-scheduledannouncer2-showcasestandolone-simplejail-treeassits-update-worldedit-worldguard-
bukadar neden olmaz bi bakarmısınız lütfen

Kardesim Benim serverimdede vardi ama iste unutkanlık group managerdan bi ayar gerek ufak
Default grubunda build yazan yeri
Build : true yazarsan wg siz yerleri rahatlikla kirabilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...