xemirhan12
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Bana Türkçe ******* Plugini Lazım Reklamları Engellesin
TeşekkürlerEmrin olur paşam.
çalışmadı gözükmüyor[DOUBLEPOST=1419430597,1419430564][/DOUBLEPOST]bana avil ******* Türkçe Reklamları engelleyen plugin gerekDostum onu ben şakasına yazdım niye ciddiye alıyonCitizens ismini kendin yazmıssın gidip aratıp bulsana ne rahat adamlarsınız.
engellemeler hazır değilde ondanconfiginden ayarlamak size neden bu kadar zor geliyor anlayamıyom
******* engeller mi reklamı[DOUBLEPOST=1419433758,1419433720][/DOUBLEPOST]Citizens pluginin bukkit'ten indirdiysen çalışır, tabii axiTR'nin plugin paketiyle bozuluyor, çalışmıyor.
Reklam engelleyicileri de azcık araştırsan bulabilirsin.
Türküz işte üşeniyozKimse bunları sana yapmaz emin ol. Belli ki hazıra konuyorsun.
******* engeller mi reklamı[DOUBLEPOST=1419433758,1419433720][/DOUBLEPOST]
Türküz işte üşeniyoz![]()
Bu yüzden mi yüzlerce hazır plugin konusu var neyse konu karıştı plugin ayarlama yapınca mı yoksa yapmadan mı küfürü ve reklamı engeller türkçelestirmek kolay[/QUOTE][QTE="LordT, post: 1300792, member: 10308851"]Türk'lük ne alaka bu senin üşengeçliğin.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Quote Qte olunca xmerihan12 zuhahahah[/QUOTE]Bu yüzden mi yüzlerce hazır plugin konusu var neyse konu karıştı plugin ayarlama yapınca mı yoksa yapmadan mı küfürü ve reklamı engeller türkçelestirmek kolay
Konuyu karistirma telden yaziyom normal[/QUOTE]bu yüzden mi yüzlerce hazır plugin konusu var neyse konu karıştı plugin ayarlama yapınca mı yoksa yapmadan mı küfürü ve reklamı engeller türkçelestirmek kolay
Quote Qte olunca xmerihan12 zuhahahah
Evet, birçok hazır eklenti konusu var bunun sebebi insanların bunu yapamaması. Bende eklenti yazıyorum lakin kendimi WorldEdit yazacak kadar profesyonel biri olarak görmüyorum, her ne kadar uğraşırsam uğraşayım onu yapamam, o yüzden onu kullanırım. Sen yapmayı denemeden istiyorsun, senin yaptığın üşengeçlik bizim yaptığımız üşengeçlik değil, her insanı kendin gibi sanma.Bu yüzden mi yüzlerce hazır plugin konusu var neyse konu karıştı plugin ayarlama yapınca mı yoksa yapmadan mı küfürü ve reklamı engeller türkçelestirmek kolay
3. kez yazıyorum şurayı okuyun konuyu dağıtmayın plugin ayarlama yapınca mı yoksa yapmadan mı küfürü ve reklamı engeller türkçelestirmek kolayEvet, birçok hazır eklenti konusu var bunun sebebi insanların bunu yapamaması. Bende eklenti yazıyorum lakin kendimi WorldEdit yazacak kadar profesyonel biri olarak görmüyorum, her ne kadar uğraşırsam uğraşayım onu yapamam, o yüzden onu kullanırım. Sen yapmayı denemeden istiyorsun, senin yaptığın üşengeçlik bizim yaptığımız üşengeçlik değil, her insanı kendin gibi sanma.