Türkçe ******* Plugini Lazım Sağlam Olsun

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Citizens pluginin bukkit'ten indirdiysen çalışır, tabii axiTR'nin plugin paketiyle bozuluyor, çalışmıyor.
Reklam engelleyicileri de azcık araştırsan bulabilirsin.

xemirhan12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

xemirhan12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
[QTE="LordT, post: 1300792, member: 10308851"]Türk'lük ne alaka bu senin üşengeçliğin.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi[/QUOTE]
Bu yüzden mi yüzlerce hazır plugin konusu var neyse konu karıştı plugin ayarlama yapınca mı yoksa yapmadan mı küfürü ve reklamı engeller türkçelestirmek kolay

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
[QTE="LordT, post: 1300792, member: 10308851"]Türk'lük ne alaka bu senin üşengeçliğin.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bu yüzden mi yüzlerce hazır plugin konusu var neyse konu karıştı plugin ayarlama yapınca mı yoksa yapmadan mı küfürü ve reklamı engeller türkçelestirmek kolay[/QUOTE]
Quote Qte olunca xmerihan12 zuhahahah

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
bu yüzden mi yüzlerce hazır plugin konusu var neyse konu karıştı plugin ayarlama yapınca mı yoksa yapmadan mı küfürü ve reklamı engeller türkçelestirmek kolay

Quote Qte olunca xmerihan12 zuhahahah
Konuyu karistirma telden yaziyom normal[/QUOTE]

Kardeşim afedersin ama hastamısın.Birtek bu forumdamı hazır şeyler var? Ona bakarsan planetminecraft ve minecraftforumda 1000 lerce skin+texturepack+map+plugin var bu hazırcılık ve üşengeçlikmi oluyor biraz mantık yürüt tabi varsa.Kafan Türkleri ve Türkiye'yi kötülemekden durmuş sanırım.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:

xemirhan12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konuyu karıştırma benim cevabı mı bekliyorum plugin ile ilgili olan konu tekrar yazmama gerek var mı

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bu yüzden mi yüzlerce hazır plugin konusu var neyse konu karıştı plugin ayarlama yapınca mı yoksa yapmadan mı küfürü ve reklamı engeller türkçelestirmek kolay
Evet, birçok hazır eklenti konusu var bunun sebebi insanların bunu yapamaması. Bende eklenti yazıyorum lakin kendimi WorldEdit yazacak kadar profesyonel biri olarak görmüyorum, her ne kadar uğraşırsam uğraşayım onu yapamam, o yüzden onu kullanırım. Sen yapmayı denemeden istiyorsun, senin yaptığın üşengeçlik bizim yaptığımız üşengeçlik değil, her insanı kendin gibi sanma.

xemirhan12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet, birçok hazır eklenti konusu var bunun sebebi insanların bunu yapamaması. Bende eklenti yazıyorum lakin kendimi WorldEdit yazacak kadar profesyonel biri olarak görmüyorum, her ne kadar uğraşırsam uğraşayım onu yapamam, o yüzden onu kullanırım. Sen yapmayı denemeden istiyorsun, senin yaptığın üşengeçlik bizim yaptığımız üşengeçlik değil, her insanı kendin gibi sanma.
3. kez yazıyorum şurayı okuyun konuyu dağıtmayın plugin ayarlama yapınca mı yoksa yapmadan mı küfürü ve reklamı engeller türkçelestirmek kolay