ProfeniX
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Benim gönderdiğimden bahsediyorsan. Açıkçası biraz duygulandım animasyonu izlerken . Nedenini çözemedim.Şarkı fazla değil ama, animasyon çok hoşuma gitti.
Benim gönderdiğimden bahsediyorsan. Açıkçası biraz duygulandım animasyonu izlerken . Nedenini çözemedim.Şarkı fazla değil ama, animasyon çok hoşuma gitti.
Benim gönderdiğimden bahsediyorsan. Açıkçası biraz duygulandım animasyonu izlerken . Nedenini çözemedim.
Çok sağol kabul ettiğin için .Aklımda yarın paylaşırım.
evet ya bildirimler geliyo bende konuma cevap geldi diye hevesleniyom senin etiketlemen çıkıyo seni bıçaklayasım geliyo :sırıtmak:
Lan ben etiketlemesem bildiriminiz olmıyacak :sırıtmak:
Haklısın aslında.![]()
Adam seri katil çıktı beyler yakalayınbıktım senden niye etiketliyon gizlice ev adresini örencem gelcem bıçaklicam ha bidaha gönderirsen varya sana dünyanın küfürünü gönderirim
Yalnız dikkat et tehdit amaçlı yorum yazmışsın. Bu bir banlanma sebebidir. Benim bildiğimyok yok bıçaklarım demek dayanamıyom demek delirdim öyle diyom seri katil diğilim ben çok tatlı yardım sever %1 psikopat biriyimbenden zarar gelmez %1 piskopatlık beni kızdırınca yada moralin bozalınca ortaya çıkar
![]()
Yalnız dikkat et tehdit amaçlı yorum yazmışsın. Bu bir banlanma sebebidir. Benim bildiğim![]()