alkatraz12
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar,
Bugün yeni bir şey düşündüm ve sizlerle paylaşmak istiyorum. Hemen konuya geçiyim, eğer aranızda yabancı yani ingilizce bir foruma sahip olan veya farklı ingilizce ile ilgili olan şeylere konu açmak istiyosaniz, artik google translate kullanmayinin. (Kullanmayanlar ciddiye almasin
) Bundan sonra eğer istiyorsaniz buraya dilediğiniz türkçe şeyleri yazabilirsiniz ne çevirmek istiyorsaniz (Lütfen gereksiz taleplerde bulunmayin, işinize yaramiyacaksa). Benim ingilizcem iyi olduğu için sizlere elimden geldiğince yazdıklarınızı ingilizceye çevirmeye çalışacağım. Örnek: Merhaba arkadaşlar, sizlere yeni bir şey hakkında söz edeceğim. İnşallah beğenirsiniz. Example: Hello people, I would like to talk about something new, I hope you like it. Bu sadece kısa birşeydi, beğendiğinizi umuyorum. (Kesinlikle google translate yoktur.)
Bugün yeni bir şey düşündüm ve sizlerle paylaşmak istiyorum. Hemen konuya geçiyim, eğer aranızda yabancı yani ingilizce bir foruma sahip olan veya farklı ingilizce ile ilgili olan şeylere konu açmak istiyosaniz, artik google translate kullanmayinin. (Kullanmayanlar ciddiye almasin