Türkiye DDOS Atıyor Zararlısı Biz Oluyoruz

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Hayırdır, hard diskin de mi yandı İnternet gidince? Nereden giriyorsun şu an? Üstelik İnternet şu an var, şimdi sana olayı anlatıp kendimi yormak istemiyorum THT forumu güzel bir açıklama yapmış zaten.
Ooo tamam abi git tht'den hek programları indir izleyelim

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
THT ile alakam yok, açıklamasını beğendim, tabi beğenmemeniz muhtemel zira ben de İnternet olmayınca video olmaz diyecek kadar cahil olsam bende bu açıklamaya elimden geldiğince hakaret etmeye çalışırdım. "Cahilin cahilliğini kanıtlamak kolaydır fakat ona itiraf ettirmek güçtür." diye güzel söylemiş Hazreti Ali.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
THT ile alakam yok, açıklamasını beğendim, tabi beğenmemeniz muhtemel zira ben de İnternet olmayınca video olmaz diyecek kadar cahil olsam bende bu açıklamaya elimden geldiğince hakaret etmeye çalışırdım. "Cahilin cahilliğini kanıtlamak kolaydır fakat ona itiraf ettirmek güçtür." diye güzel söylemiş Hazreti Ali.
Her işi olmayan net olmayınca video izlemek için video indirmek zorunda değil :) Kör görmez uydurur derlermiş neticesinde.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Her işi olmayan net olmayınca video izlemek için video indirmek zorunda değil :) Kör görmez uydurur derlermiş neticesinde.
İnternet olmadan video izlenmiyor öyle bir teknoloji gelişmedi hala.
Yazdığım yazıları tekrar gözden geçirirseniz sevinirim zira olaya biraz uzak kaldınız.
Gidin kitap okuyun, video seyredin. Boş iş şu an baktığınız şey.
İnternet olmadan video izlenmiyor öyle bir teknoloji gelişmedi hala.
Hayırdır, hard diskin de mi yandı İnternet gidince? Nereden giriyorsun şu an? Üstelik İnternet şu an var, şimdi sana olayı anlatıp kendimi yormak istemiyorum THT forumu güzel bir açıklama yapmış zaten.

Son düzenleme:

FireGhost

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ciddenmi hmm 30 dk ıle 1 saat felan once Benımde internetim Acayıp yavaşlamıştı bunun başka sebeplerden oldugunu dusunuyodum ama Cevabı Aldım.[DOUBLEPOST=1440612423,1440612341][/DOUBLEPOST]ve şu an Ankaralı bı Kardeşimiz DDOS atmada dunya rekoru gıbı bışı kırdı acayıp saldırı var suan