Türkiye eSpor Alanında İlerliyor!

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba!
Bildiğiniz üzere ülkemizde Online oyunlar sürekli oynanıyor. Bazı site, kuruluş ve kişileirn yardımı ile bu daha da ileri gitmek için olanak buluyor. Ailerin bilgisayar oyunlarına ve teknolojiye bakışları olumlu olarak değişiyor. Maden böyle bir ortam var bizde görevimizi yerine getirip destek vermeliyiz. birçok oyunda çeşitli turnuvalar ve Dünya şampiyonası oluyor. Bu platformda ilerleyen ve hedefi olan takımlara/oyunculara destek olursak Türkiye'nin eSpor'da gelişmesini sağlayabiliriz.
Ben aktif olarak League of Legends oynadığım için bu oyun üzerinden giderek konuşmak istiyorum. Bahsettiğim konu ile ilgili olarak Türkiye takımlarından biri olan Dark Passage Dünya Şampiyonası için ön eleme olarak düşüne bileceğimiz bir turnuvada bu gün final oynayacak. Bu ülkemiz için önemli bir gelişme çünkü olası bir Dünya Şampiyonasına katılım, sponsorların ve atılımcıların dikkatini çekebilir ve daha çok arkadaşımızın bu iş üzerinden para kazanmasını sağlayabilir.
Dark Passage final maçını saat 12.00 dan itibaren " http://www.twitch.tv/riotgamesturkish " den izleyebilirsiniz.
Bu durumsadece League of Legends ile ilgili değil diğer bütün oyunlarda elimizden gelen desteği vermeliyiz.
"Bende eSporcu olmak istiyorum!" diyen arkadaşlarımız için; http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/esports/esports-editorial/nasil-lisansli-esporcu-olunur
İyi Forumlar!

Edit: Finalde 3-0 yenerek Dark Passage Dünya Kupasına katılma hakkını kazandı. Dediğim gibi destek verirseniz devamı gelir. :)

Son düzenleme:
En iyi cevaplar
0
en çok zoruma giden şu olucak 13 yaşındaki bi abi bronz 4 falan lisans alıp kendisini elmas kümedeki bi oyuncudan yüksek görücek ya neyse ben sustum :D

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
en çok zoruma giden şu olucak 13 yaşındaki bi abi bronz 4 falan lisans alıp kendisini elmas kümedeki bi oyuncudan yüksek görücek ya neyse ben sustum :D
Yaş sınırı gelmesini mi düşünüyorsun. :D

mine.master

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya unutun espordan para kazanmayı. Destek falan da vermeyin. Yüzbin kişi oynar 1i kazanır ancak.

Tapatalk ile Kamyon Kasasına Davar Yüklerken Gönderildi

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ya unutun espordan para kazanmayı. Destek falan da vermeyin. Yüzbin kişi oynar 1i kazanır ancak.

Tapatalk ile Kamyon Kasasına Davar Yüklerken Gönderildi
birçok ülke eSpor'a destek veriyor ve iyi bir pazar haline gelmeye başladı. Ama tabii sizin görüşünüz. :)