Türkiye için Minecraft'ın Geleceği Tahminleri...

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet kehanet göstereceğim şimdi beyler okuyun :D Şaka elbette sadece tahminlerimi söyleyeceğim...
1. Forumun insanları ve aktifliği gittikçe azalacak ve yavaş yavaş çöküşe doğru gidecek...
2. Forum kapanacak ama diğer Youtube kanalları ve benzeri sayfalar dayanacak...
3. 2017 yılında forum çöküşten dolayı kapatılacak ve zaman içerisinde yeni açacakları foruma kimse gelmeyecek ve forumu kendi elleriyle kapatmak zorunda kalacaklar...
4. 2018 yılında ise Türkiye için Minecraft sona erecek. İnsanların hiçbir yenilikten haberi olmayacak, diğer ülkeler ve sayfalar bizi geçecek, çıkan yeni haritalar, modlar, kızıltaş mühendisliği ve kod yazımı gibi. Her türlü içeriği yabancı kaynaklardan öğrenmek ve incelemek zorunda kalacağız. Kod yazarları ise yurt dışına iş yapmaya başlayacak ve sunucular yavaş yavaş kapatılacak...
5. Ve 2018 yılında Minecraft Türkiye için bitmiş olacak. Fakat yakın gelecekte gelen bir kişi Türkiye'deki bu çöküşü kaldıracak ve tekrar eski günlerimize dönmemizi sağlayacak. İnsanlar ilk başta ona aldırış etmeyecekler çünkü herkes başka amaçlara ve işlere yönelmiş olacak. Fakat en son her şey aydınlığa kavuşacak. O yılı bekliyoruz...

Kutay_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1- Emek verilen sunucular gün geçtikçe azalacak
2- Herkes kolaya kaçacak, emek sunucu kalmayacak
3- Artık hiç emek sunucu olmadığı için ve insanlar kolaya alıştığı için emek server arayacaklar
4- Emek server kurulunca büyük bir patlama olacak ama bünye alışık olmadığı için kolaya geri kaçacaklar ve emek server kapanacak
5- Bir süre bu gelgitlerden sonra oyuncu sayısı azalacak, türk server kalmayacak ve herkes yabancı serverlere hücum edecek.
6- Türk oyuncu sayısı %75 azalacak.

korayberk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftın bir sonunun olmadığını anlamamız için bence 2 yıl geçti bu süreyi başka bir oyun oynarak geçirebilirdik ki farkettiyseniz 1.8 tamamen saçmalık bence(benim görüşüm) oyun berbat oluyor yakında modlardan farkı kalmayacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

korayberk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eren evet sizler map falan yapıyonuz komut bloğunu biliyorsunuz ama bence o vakti vereceğime gider bi server oynarım

Sent from my iPhone using Tapatalk

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Yok be ne mapı ben fantestik şeyler yapıyorum üşenirim ben ruh halime bağlı madenci robot da yaptım düştüğü yerde fantestik şeyler yapan oklar ateş bulutları felan :S