Türkiye Minecraft Sunucuları niye gelişmiyor?

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, artık bıktım. 7-8 yaşındaki çocuklar (anladınız siz) gelip internetten paket indirip herşeyi hazır sunucu kuruyorlar. Onlar yüzünden sunucularımız hep reklam yiyor. Sonra yok skype'da ben hackerim filan. Bıktım ya, anlıyor musunuz? Ya çocuğa diyorum, kendini hacker mi sanıyorsun... Ulen Skype adına hacker yazınca hacker olunsaydı onu ilk yazan ben olurdum. Lütfen yeni bir yasa çıksın. Şu internete 14 yaşından küçükleri almayın. Alanlarada para cezası kesin. Ben artık bıktım dostlar, Hazır paket indir > Gir bir sunucuya > reklam at > Saldırı ye > reklam attığın serverin kurucusuna ağla.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Çünkü herkes LAPHİSHHHHH!!!11!! li sunucu açıyor. Sırf vip, admin, kurucu satıyım para gelsin diye.

ThePluginer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
> Hazır Fekşın Pulugin Paketleri + Çalıntı Map > İndir > Lapis Ekle > AxiTR'den Sunucu Al > Viaypi admin kurucu satarak lapisliğğğ fekşından para kazan.
(Bir abi in Sunucu Sahibi Oluşu)
Artık o da bir sunucu sahibi! Herkes baba parasıyla sunucu yapa yapa bu taktikle, oyuncu kalmadı oynayacak.

BuzzyRai

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
> Hazır Fekşın Pulugin Paketleri + Çalıntı Map > İndir > Lapis Ekle > AxiTR'den Sunucu Al > Viaypi admin kurucu satarak lapisliğğğ fekşından para kazan.
(Bir ***** in Sunucu Sahibi Oluşu)
Artık o da bir sunucu sahibi! Herkes baba parasıyla sunucu yapa yapa bu taktikle, oyuncu kalmadı oynayacak.
Çok iyi özetledin hll

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Oyuncu kitle gelişmediğinden benim gibi sunucu sahiplerinin hevesi kaçıyor. Mesela benim sunucumu ele alalım. Türkiye'de minecraft gelişebiliyormu buyrun bakın.Sorun bu başlıkları her seferinde açan ve açmaktan bıkmayan kitledemi ? Yoksa adam gibi sunucular açılmamasındamı?
Ben söyleyeyim güzel sunucu bol. Siz sahiplerini desteklerseniz düzgün serverlarda oynarsınız. Burada başlık açacağınıza sunucuları geziverin.

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncu kitle gelişmediğinden benim gibi sunucu sahiplerinin hevesi kaçıyor. Mesela benim sunucumu ele alalım. Türkiye'de minecraft gelişebiliyormu buyrun bakın.Sorun bu başlıkları her seferinde açan ve açmaktan bıkmayan kitledemi ? Yoksa adam gibi sunucular açılmamasındamı?
Ben söyleyeyim güzel sunucu bol. Siz sahiplerini desteklerseniz düzgün serverlarda oynarsınız. Burada başlık açacağınıza sunucuları geziverin.
Türkiye'de güzel sunucular yok mu sanıyorsun. Biz yok demiyoruz. Oyuncular adam olmadıkça Sunucun ne ilerler nede büyür. 1.500 ₺ Verip, Youtube'da reklam yaptıranın'da 50 ₺ verip adam gibi sunucu açanın suçu ne peki? Biz öyle bir milletiz ki....

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de güzel sunucular yok mu sanıyorsun. Biz yok demiyoruz. Oyuncular adam olmadıkça Sunucun ne ilerler nede büyür. 1.500 ₺ Verip, Youtube'da reklam yaptıranın'da 50 ₺ verip adam gibi sunucu açanın suçu ne peki? Biz öyle bir milletiz ki....
Ben aksini söylemedim. Suç tamamen oyuncularda . Bu değişmez. Mesela şu anda hangi sunucuda oynuyorsunuz. İsmini yazın hepiniz.Ben iddaa ediyorum şuraya yazı yazan 10 kişiden 8 tanesi kıytırık basit yapım bir sunucuda oynayıp minecraft neden gelişmiyor diyenlerden. Kimse üstüne alınmasın eğer cidden düzgün emek verilmiş sunucularda oynuyorsanız.

safkan55

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
Minecraft Oyuncularının Yaş Ortalaması 13-12 (Akıl Yaşta Değil Baştadır) Ancak Bunlarda Başta Yok (Fesat Anlamayın)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Yanlız konuyu baltaladığım için özür dilerim ama şöyle vanilla(ya yakın) güzel bi Survival sunucusu var mı? (Pvp falan değil.)