Türkiye neden 1.8'i sevmedi ?

Dipper

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1.8 serverler ve sürümlere girilmeme sebebi türkiye genelinde cogu insanın biligisayarı iyi olmayıp sürekli kasmasından dolayı pek tutulmadı hile konusuna gelirsek o da var 1.7 göre daha fazla engelli ama 1.9 geldiğinde türkiyede sayılı insanlar oynıcak diyebiliriz bunun sebebi ise vurma süresi olduğu icin hile olanları devre dışı bırakıcaktır o zamanda millet 1.7- 1.8 server arıycak ve acıcaktır türkiyede hileyi kökten engellersen serverin tutmaz biri sw giriyosa tek oynamayı sevmediğindendir serverde 1 arkadaş bulursa anca devam eder :D :kaş:

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bukkitte riskli derecede açık bulunuyor 3-4 gün önce tüm açık engelleme plugini olmasına rağmen adamlar açık ile op alıp serverı dağıtıp milleti banlamışlar onun üzerine sunucu firması bana bildirmeden sunucuya bakıma aldı format atmış 2 gün süren bakım sonucunda çok zor toparladım serverı IP değişti falan derken 19 oyuncu gitti sil baştan şimdi bu açığı bulamazsam bukkitten çıkmayı düşünüyorum 1.7.2 bukkit linki
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
bukkitte riskli derecede açık bulunuyor 3-4 gün önce tüm açık engelleme plugini olmasına rağmen adamlar açık ile op alıp serverı dağıtıp milleti banlamışlar onun üzerine sunucu firması bana bildirmeden sunucuya bakıma aldı format atmış 2 gün süren bakım sonucunda çok zor toparladım serverı IP değişti falan derken 19 oyuncu gitti sil baştan şimdi bu açığı bulamazsam bukkitten çıkmayı düşünüyorum 1.7.2 bukkit linki
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
1.8.8 bukkiti 1.7.2 den daha az buglu.
ve op alma açığı yok. plugin paketini yapan kişi bilerek bir şey koymuş olabilir

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sanmıyorum hepsi kaliteli bilinen pluginler ve yapan kişilerde Türk birkaç bukkit server kullanan arkadaşlarımda bu olayı yaşamıştı hayırlısı