TrustNoONE
Kimyager , Sadece Kimyager.
- En iyi cevaplar
- 0
Çok fazla bülent ersoy, çok fazla O_OHayır işin acı kısmı bukadar cahil olmamaları gerekli yani orası insanın tahrik olabileceği bir yer değil brazzers kalitesinde bir şey göstermiyorlar tamamen biyoloji amaçlı, ama tabi onlardanda beter şeylerin olduğu wiki sayfaları biliyorum daha görmediler ama orayı
Meraklısı varsaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.*
Seçim günü seçim yasakları olduğundan dolayı 1 günlüğüne kapatıldı.Seçim anketleri ne alaka?
Resimler de var.anlamıyorum bu herifler wikipedia açıp işini felan mı görüyor yazı bilgi altı üstü nesinden tahrik oluyorsun bu kadar
Tabi canım sen daha türkçe yerine ingilizce konuşup vikipediye wikipedia dersen, ansiklopedide penisle vajina ararsan tarih araştıracağına yasaklarlar türkiyeyeI dont have any idea Welcome to Turkey
Sen her gun proxy kullanarak brazzerste hd defineyşin olarak izledigin icin sana bu anormal gelebilir turist none ama kucuk kardeslerimiz googlede aratinca ulasabilecekleri özür dilerimgrafik icerikleri engellemek tibin gorevidir cunku orada gercek penis resimleri filan bulunuyormus anket sonuclarina gelecek olursak anketler bagimsiz kuruluslar tarafindan belirlj yerlerde yapilir ve kesin sonuc degildir ama engellenmesinin baska bir nedeni var diye dusunuyorum hadi gidin sahurunu yapin muminler
Tabi canım sen daha türkçe yerine ingilizce konuşup vikipediye wikipedia dersen, ansiklopedide penisle vajina ararsan tarih araştıracağına yasaklarlar türkiyeye