Türkiye Ve Wikipedia.... Ve Yasaklar

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hayır işin acı kısmı bukadar cahil olmamaları gerekli yani orası insanın tahrik olabileceği bir yer değil brazzers kalitesinde bir şey göstermiyorlar tamamen biyoloji amaçlı, ama tabi onlardanda beter şeylerin olduğu wiki sayfaları biliyorum daha görmediler ama orayı :(
Meraklısı varsa
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
*

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Hayır işin acı kısmı bukadar cahil olmamaları gerekli yani orası insanın tahrik olabileceği bir yer değil brazzers kalitesinde bir şey göstermiyorlar tamamen biyoloji amaçlı, ama tabi onlardanda beter şeylerin olduğu wiki sayfaları biliyorum daha görmediler ama orayı :(
Meraklısı varsa
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
*
Çok fazla bülent ersoy, çok fazla O_O

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Sen her gun proxy kullanarak brazzerste hd defineyşin olarak izledigin icin sana bu anormal gelebilir turist none ama kucuk kardeslerimiz googlede aratinca ulasabilecekleri özür dilerimgrafik icerikleri engellemek tibin gorevidir cunku orada gercek penis resimleri filan bulunuyormus anket sonuclarina gelecek olursak anketler bagimsiz kuruluslar tarafindan belirlj yerlerde yapilir ve kesin sonuc degildir ama engellenmesinin baska bir nedeni var diye dusunuyorum hadi gidin sahurunu yapin muminler

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Çoğu şey yasak zaten.Hani onlar erkek adam ya, kendilerini kanıtlamak veya çevrenin ilgisini çekmek için yapıyorlar bence :)

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Glory to not Turkey
Glory to Arstotzka!
(Aslında tabii ki Glory to Turkey ama bu konuda hiç uymaz diye düşündüm :S)

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Sen her gun proxy kullanarak brazzerste hd defineyşin olarak izledigin icin sana bu anormal gelebilir turist none ama kucuk kardeslerimiz googlede aratinca ulasabilecekleri özür dilerimgrafik icerikleri engellemek tibin gorevidir cunku orada gercek penis resimleri filan bulunuyormus anket sonuclarina gelecek olursak anketler bagimsiz kuruluslar tarafindan belirlj yerlerde yapilir ve kesin sonuc degildir ama engellenmesinin baska bir nedeni var diye dusunuyorum hadi gidin sahurunu yapin muminler
Tabi canım sen daha türkçe yerine ingilizce konuşup vikipediye wikipedia dersen, ansiklopedide penisle vajina ararsan tarih araştıracağına yasaklarlar türkiyeye

Abdullah'cığım Ve Kaan'cığım ,Ana dilim olan Yunancamı kullanıyorum siz anlayın diye ingilizce konuşuyorum o da bir nebze ? , günde 1-2 milyon testestoronu atmakla neden uğraşıyım MW3 turnuvalarına çalışmak varken ... Buda Benden size hediye olsun Oyuna gelirseniz söyleyin bıçak atmayım size.. B)