Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sona bırakıp 2-0 alınan maçtan takımı gelişti filan bekleme ben bu takımın bir üst tura daha çıkabileceğini düşünmüyorum. Son anda hırslı oynamak anca akıllarına geliyor. Galler dediğin takımda İngiltere gibi değişik bir yapıya sahip takımı baya zorluyor. Kadroda işe yaramaz çok adam var. Burak yılmaz en basitinden herif bala 1 gol atıyor. Gene o takımda kalıyor.
Az daha hırslı oynasak çıkarız kadroda eksikler var.
Emre mor yedek kalmamalı volkan şen nerde.
Burak ve ozan pozisyonlara daha çok çalışmalı.
Arda yı fazla eleştiri oldu ama adam ne yapsın ayağına top mu geliyor?
Türkiye Çek Cumhuriyeti fırsatını 5-0 yapmalıydı ki çok rahat yapardı.Açık açık pozisyonlarda bir sürü fırsat kaçırdık.Televizyona bağırıp küfür etmekten sıkıldım Galler maçı olsa da bundan sonra izlenmez.
Dipnot: Gruptan çıkmamız çok zor.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.