Türkiyede Görülmemiş OpSkyBlock Sunucusu Alımları

Daiman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Discord:
Daiman#8568

Öncelikle Merhaba Ben Emre!
Bu Gün Sizlere Türkiyede Bir İlki Yaşatacak Olan ToToNW OpSkyBlock Projesini Bulunduruyorum.
Sunucu Özellikleri:
Hosting Batihost
Ram 4gb
Slot 200
Aylık Ücret 35 Tl

Alımlarımız

1Admin
1Mod
2Rehber
1Reklamcı
YouTuber

Alımlar Sunucumuzda Olucaktır

Sunucu İp Adresi

37.123.102.102

Son düzenleme:

fexistaly

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba

Bende Bu Yetkili Alımlarının 1 inde yer bulmak isterim
Ve Size Yardımcı Olmak İsterim

Size Nasıl Ulaşabilirim ?

Skype=lordoshako

Son düzenleme:

OsmanSeatrife

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad: Osman Yaş: 13,5 İstediğin yetki : Admin Veya Moderator istediğin yetki hakkında neler biliyorsun?: Aslında Kurucu Olarak 5 Sunuculuk Yaptım 2 Sunucum Oldu Neden Biz: Anlattığınıza Göre Server Güzele Benziyor Neden Sen: Bilgi Olarak Tecrübeliyim. Sunucuya Eklemek İstediğin bir şey Varmı?: Oyunculara Göre Değişir. yani isteğe göre Sunucudan Silmek İstediin bir şey varmı?: Gerekmedikce Hayır. Sunucuya Katkı Sağlarmısın?: Tabikide Oyuncusundan Plugine kadar Ad: Osman Yaş: 13,5 İstediğin yetki : Admin Veya Moderator istediğin yetki hakkında neler biliyorsun?: Aslında Kurucu Olarak 5 Sunuculuk Yaptım 2 Sunucum Oldu Neden Biz: Anlattığınıza Göre Server Güzele Benziyor Neden Sen: Bilgi Olarak Tecrübeliyim. Sunucuya Eklemek İstediğin bir şey Varmı?: Oyunculara Göre Değişir. yani isteğe göre Sunucudan Silmek İstediin bir şey varmı?: Gerekmedikce Hayır. Sunucuya Katkı Sağlarmısın?: Tabikide Oyuncusundan Plugine kadar