Türkiye'de Haziran Ayında Öldürülen Kadınlar

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Oturup oyuncu forumuna işlenmiş 3 cinayet yazmakta oturup hiçbir şey yapmamak ile aynı yere varıyor.

Tabii ki öyle, keşke olmasa ancak buna devlet karşı gelmedikten sonra ne fayda.
Her şeyi devletten beklememek lazım Eren bey.

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Her şeyi devletten beklememek lazım Eren bey.

Biz sadece veriyoruz devlete ancak aldığımızı hiç görmedim. Hadi bu mevzuyu başka tarafa çekmeyelim. Kadın cinayetlerini engellemek için icraat göstermelerinden bahsediyorum ve kullandığın cümleye bak. Oturup her şeyi devletten bekliyormuşuz gibi konuştun.

Üniversite okuyanın amelelik, amelelik yapanın da ezildiği bir ülkede yaşıyoruz. İnsanlar 3 kuruş paraları yok diye kendi canına kıyıyor ve bu tür kadın cinayetleri, tecavüz vs. engellenmesi için devletten bir icraat beklediğimi söylediğimde ise "Her şeyi devletten beklememek lazım" demen komik.

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Evet, ya yeter ya artık rahatsız ediyorsun burada konuşmamız gereken konu bu cinayetleri kınamak gerekirken! Artık DÜZGÜN KONUŞ!!

Cinayetleri kınayın, ne güzel ancak bir oyuncu forumunda bunu yapmanız trajikomik. Keşke bunu sizin kınadığınız kadar devletimizde kınasa. :)
Ancak tabii ki her şeyi devletten beklememek lazım. Fatura, vergi vs. kessinler o bize yeter. :)

Her şeyin bir adabı var. Burada bu tür konuların açılmasının saçma olduğunu düşünüyorum sadece ancak bunun için bana baya bir kinlendiniz.