Öncelikle merhaba forum üyeleri. Aylardır buralarda yoktum aslında...Konumuza gelelim:
Şimdi bu başlığı okuyan herkes sosyal bir deneye tanıklık edecek.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Türkiye'de minecraftın bu denli yerlerde olmasının sebebi ne? Niye premium sunucumuz yok?
Muhtemel sebepleri:
- Herkesin sunucu açmasımı?
- Adam gibi sunucular açılmamasımı?
- Yeteri kadar oyuncu olmamasımı?
- Yoksa oyuncu olan kitlenin seviyesimi?
Evet forum üyeleri ve misafirler. Sunucumu 2 ay açık tutarak bu deneyi sürdüreceğim.
-Gerçekten iğrenç bir server yaptım.(Dalga geçiyorum, isteyen sunucuma girip görebilir)
-2 aylık para ödedim, + forumda banner reklamı verdim. Tanıtmak için elimden geleni yaptım.
-Birçok kişiye denettim +15 yaş üstü bağımlı olanlar oldu.
Evet şimdi sunucum ne zaman ve ne sebeple kapanacak hep beraber inceleyelim. Amacım reklam değil, birşeyi kanıtlamak. Sonucundada haklı çıkacağımı biliyorum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Herkes VIP alamıyor diye Turbobit ve bc vc bagış linkleri koydum
Benim gibi aylarca uğraş vermiş ve 2 gram ilgi görememiş birsürü sunucu var bu ülkede. Benim deney sonucundan çıkacak tahminim: Ben batacağım, yukardaki sebeblerden hangisi çıkacak ? Sonucu siz belirleyin. Bence sunucu seviyesinin yerlerde olmasının sebebi sunucu sahiplerinin tutumundan değildir kesinlikle!
Dipnot:" Off hep aynı konu" şekline cevap yazacaklara otomatik olarak cevabım: "off hep aynı okuma yazması olmayan değişik insanlar"