Türkiye'de Neden Minecraft Amaçları Farklı .. (Kısmen) +Chat Proje

BurakCanMcTürk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Giriyorum Herhangi Bir Server'da Creative'e ,
Neden biz yabancılar gibi az konuşmuyoruz ?? (kısmen)
Neden biz yabancılar gibi creative sunucularda creative amaçlı oynamıyoruz ?? (kısmen)
Neden biz yabancılar gibi erkeksek erkek gibi oyuna girmiyoruz ?? (kısmen)
Neden biz yabancılar gibi küfürsüz (çok az,nadir) oynamıyoruz ?? (kısmen)
NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN ???

KARDEŞLERİM LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN BİRİ SİZİ SİNİRLENDİRİYORSA KÜFÜR ETMEDEN DURUN VE DÜŞÜNÜN KÜFÜR ETMEYİN ...
ŞAHSEN BEN BUNU DENİYORUM VE KÜFÜR ETMEMEYE ÇALIŞIYORUM.
LÜTFEN SİZ DE ETMEYİN HERKES BİR GÜN CEZASINI ÇEKİCEK ELBETTE.
BUNLARA GEREK YOOOK .....

Gelelim projeye kesinlikle vardır bu ama ben burda bilgisi olmayanlara söylemek istedim..
Mesela rehbere mute yetkisi veriliyor vermeyin kardeşim
Adamın işi var gücü var (Yetkiliye Bağlı)
ChatGörevlisi yapın sadece görevi küfür edenleri uyarıp 2.seferde mute atmak (tabi bunun içinde reklam vs. de dahil )
Bence bi deneyin bunu yapıcak inisan tabi kendi küfretmemeli kendi saygılı olmalı kendi gönüllü olmalı ben bu görevi büyük bir istekle yaparım .

Her neyse konuyu bitirelim.Lütfen Biz Türk'üz Bunları Yapamayız vs. Gibi Saçmalıkları Yorum Atmayın . Yeri Geldi mi Her Şeyi YAPARIZ !!!

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayni öneriyi bugün başka bir yerde dillendirdim. Bebim önerimde bahsettiğimiz kişinin kick atma yetkisi de vardı. Ama katılıyorum.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Çok güzel yazmışsın. Bu sadece oyun değil, toplum olarakta böyle. Sadece insanların uğraşması gerekiyor onlarında içinden gelmiyor.

BurakCanMcTürk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok güzel yazmışsın. Bu sadece oyun değil, toplum olarakta böyle. Sadece insanların uğraşması gerekiyor onlarında içinden gelmiyor.
Sağol Kardeşim[DOUBLEPOST=1408215094,1408215042][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1408215221][/DOUBLEPOST]
Ayni öneriyi bugün başka bir yerde dillendirdim. Bebim önerimde bahsettiğimiz kişinin kick atma yetkisi de vardı. Ama katılıyorum.
Kardeşim Ben Bunu hiçbir Yerde Görmedim Ama Elbette Ki Vardır Sanada Teşekkürler :)

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ülkenin insanları avrupanın erkeklerinden bin kat daha erkektir.Bunu oyunlamı kıyaslıyorsun

BurakCanMcTürk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ülkenin insanları avrupanın erkeklerinden bin kat daha erkektir.Bunu oyunlamı kıyaslıyorsun
Kardeşim Son Cümlemi Okumadın mı Saçma Sapan Şeyler Yazmayın ! Ben Türkleri Destekliyorum Bende Türküm Konuyu İncele Ben Her Şeye Kısmen Yazdım Herkes Yapıyor Diye bir şey de Yok Fakat Ben Kimsenin Erkekliğine Laf Etmiyorum Creative Kız Olarak Giren Erkekleri Herkes Biliyor Sadece Yapmayın Diyorum Kötü Bir Amacım Yok Neden Böyle Yanlış Düşünüyorsun ?

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Son Cümlemi Okumadın mı Saçma Sapan Şeyler Yazmayın ! Ben Türkleri Destekliyorum Bende Türküm Konuyu İncele Ben Her Şeye Kısmen Yazdım Herkes Yapıyor Diye bir şey de Yok Fakat Ben Kimsenin Erkekliğine Laf Etmiyorum Creative Kız Olarak Giren Erkekleri Herkes Biliyor Sadece Yapmayın Diyorum Kötü Bir Amacım Yok Neden Böyle Yanlış Düşünüyorsun ?
Neyse kardeşim kolay gelsin ben nedemek istediğini çok iyi anladım.

secretblocksmc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fazla nazik gibi görünüyorlar ama dikkat et.Onlarda bizim Türkler gibilerden az var.Ama daha beterler!Bence biz daha iyi durumdayız.Ama şu boşu boşuna küfredenler yok mu!? :@

secretblocksmc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama benim hak vereceğim tek küfür hackere edilendir!Daha doğrusu nooba.Hacker diyince kendilerini bir şey sanıyolar.%100 "Hacker Nooblara" küfredenlere asla kızmam açıkcası...

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ona bakarsan karakter seçilebilinen veya alınabilinen oyunlarda ben çok görüyorum öyle. Hatta video çekenler erkek ama kız karakter almış. Bunlar onların isteği ve düşüncesi.