BurakCanMcTürk
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Giriyorum Herhangi Bir Server'da Creative'e ,
Neden biz yabancılar gibi az konuşmuyoruz ?? (kısmen)
Neden biz yabancılar gibi creative sunucularda creative amaçlı oynamıyoruz ?? (kısmen)
Neden biz yabancılar gibi erkeksek erkek gibi oyuna girmiyoruz ?? (kısmen)
Neden biz yabancılar gibi küfürsüz (çok az,nadir) oynamıyoruz ?? (kısmen)
NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN ???
KARDEŞLERİM LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN BİRİ SİZİ SİNİRLENDİRİYORSA KÜFÜR ETMEDEN DURUN VE DÜŞÜNÜN KÜFÜR ETMEYİN ...
ŞAHSEN BEN BUNU DENİYORUM VE KÜFÜR ETMEMEYE ÇALIŞIYORUM.
LÜTFEN SİZ DE ETMEYİN HERKES BİR GÜN CEZASINI ÇEKİCEK ELBETTE.
BUNLARA GEREK YOOOK .....
Gelelim projeye kesinlikle vardır bu ama ben burda bilgisi olmayanlara söylemek istedim..
Mesela rehbere mute yetkisi veriliyor vermeyin kardeşim
Adamın işi var gücü var (Yetkiliye Bağlı)
ChatGörevlisi yapın sadece görevi küfür edenleri uyarıp 2.seferde mute atmak (tabi bunun içinde reklam vs. de dahil )
Bence bi deneyin bunu yapıcak inisan tabi kendi küfretmemeli kendi saygılı olmalı kendi gönüllü olmalı ben bu görevi büyük bir istekle yaparım .
Her neyse konuyu bitirelim.Lütfen Biz Türk'üz Bunları Yapamayız vs. Gibi Saçmalıkları Yorum Atmayın . Yeri Geldi mi Her Şeyi YAPARIZ !!!
Neden biz yabancılar gibi az konuşmuyoruz ?? (kısmen)
Neden biz yabancılar gibi creative sunucularda creative amaçlı oynamıyoruz ?? (kısmen)
Neden biz yabancılar gibi erkeksek erkek gibi oyuna girmiyoruz ?? (kısmen)
Neden biz yabancılar gibi küfürsüz (çok az,nadir) oynamıyoruz ?? (kısmen)
NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN NEDEN ???
KARDEŞLERİM LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN BİRİ SİZİ SİNİRLENDİRİYORSA KÜFÜR ETMEDEN DURUN VE DÜŞÜNÜN KÜFÜR ETMEYİN ...
ŞAHSEN BEN BUNU DENİYORUM VE KÜFÜR ETMEMEYE ÇALIŞIYORUM.
LÜTFEN SİZ DE ETMEYİN HERKES BİR GÜN CEZASINI ÇEKİCEK ELBETTE.
BUNLARA GEREK YOOOK .....
Gelelim projeye kesinlikle vardır bu ama ben burda bilgisi olmayanlara söylemek istedim..
Mesela rehbere mute yetkisi veriliyor vermeyin kardeşim
Adamın işi var gücü var (Yetkiliye Bağlı)
ChatGörevlisi yapın sadece görevi küfür edenleri uyarıp 2.seferde mute atmak (tabi bunun içinde reklam vs. de dahil )
Bence bi deneyin bunu yapıcak inisan tabi kendi küfretmemeli kendi saygılı olmalı kendi gönüllü olmalı ben bu görevi büyük bir istekle yaparım .
Her neyse konuyu bitirelim.Lütfen Biz Türk'üz Bunları Yapamayız vs. Gibi Saçmalıkları Yorum Atmayın . Yeri Geldi mi Her Şeyi YAPARIZ !!!