Türkiyede Neden Minecraft Gelişmiyor! Cevabı İçerde...

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Türkiyede Minecraft'ın Gelişmeme Sebebi Sunucuları Artık Küçüklerin Kurması Ve Diğer Sunucuların Kişi Sayısı Fazla Olunca Onları Kıskanıp Bot Atıp V.s. Yapıp Saldırmaları Bu Hiç Bitmicek Eğer Düzgünce Oynasalar bir şey Yapmasalar Türkiyede Oyun O Kadar İyi Olurki Ama Anlamıyolar Kıt'lar !!! Her Önüne Gelen Bir Bot Programı İndirmiş Servere Gelip Hacked By bilmem ne Diyip Bot Atmaya Başlıyor Deliricem Bİri Şunlara Beyin Versin Kıskanmamayı Öğretsin Adam Makineye Bağlamış Bot Programını Bütün Gün aralıksız Bot Yiyorum Bu Ne Ya Çözümünü Bulanda Olmadı Deliricem!! Sizce Başka Neden Gelişmeyebilir Bu Oyun!
 

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Artık yetti kardeşim her zaman söylüyorum şimdide söyleyeceğim Türkiyem'de minecraft gelişmesin. Bilim dalında fizik dalında nobel alalım, eskisi gibi Türkün gücünü gösterelim, yağma yapıp korku nam salalım ondan sonra Türkiyem'de istediğiniz ne *** varsa gelişsin sizin. Geliştirin.
 

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gelişmesin zaten. Her şeyin ***unu çıkaran bir millette gelişmeyen şeyler daha iyi oluyor.
(bkz. dota 2)
 

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
gelişeceğiz demek isterdim :D Açtığımız survival sunucusu türkiye ' de ilkler arasında ama ne yazıkki user yok çünkü aynı şeyler istiyor ve aynı şeyleri bekler olmuşuz. Türkiye ' de Rpg sunucusu açmak isterdim lakin türk oyuncularının bağımlılığı 1 2 hafta sürüyor. Bugün aldığım bir karar ile de şu saaten sonra sadece TR sunucularım için yapacağım en büyük yazılım desteği sadece skript olur. Ve Olympos Ekibinin. " Survival , Faction ,Creative (akademi) , Pvp " olur daha da bir gıram sunucu açmam :)
 

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anca çene yapalım zaten. Kahvede vatan kurtaran dayılara ev sahipliği yapan ülkeden fazlasını beklemezdim açıkçası.
 

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir nebze şunu söylemek isterim.
Ana sıkıntı tam olarak yaş değil. Niteliksizlik, asıl sorun. 11-12-13 yaşında olan arkadaşlarımız ben de dahil çoğumuzdan iyi şeyler yapabilmekte. Mesela ben çoğu yaşıtıma göre çoğu şeyde iyi değilim. Ama şu var ki sürekli gelişmeye çalışmak yapılacak en doğru şey.
 

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle "İnsan" Olmalıyız.Yaşımız Kaç Olursa Olsun Önce İnsanlık.Eğer Böyle Çocuklar Bot Atıyorsa Gercekten Durum Vahim :( .
Ve Ayrıca Çocuklar Yetenekli Olabilir Ancak Doğrusu Çocuklar Çok Çocuksu.Yani Millete Buradan Küfür Etmek Onlar Icin Hicbirsey.Ancak Onların Bu Hareketleri Beni Deli Ediyor.
Bazen Kurucu Olarak Ben Bile Küfür Etmisimdir Cocuklara.
 
Üst