Türkiyede Tek! Fantastik SkyBlock! | Totemler | Hook | Özel Üretimler | Özelleştirilmiş Rütbeler | AetherGenerator (18 Seviye!)

DokuzCraft

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
23
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
9
Puanları
90
Sunucu IP Adresi
play.dokuzcraft.com
Oyun Sürümü
1.8 - 1.16.3
Sunucu Slotu
100
Sunucu Türü
SkyBlock
ana sayfa (execut).png

hakkımızda (execut).png

sistemler_executt.png
görseller.png


Forum'un fotoğraf boyutu limitlendirmesi nedeniyle sunucu görsellerini yükleyemiyoruz şimdilik sistemler ile idare edin.

adagorunum.png

armorgiyemiyorum.png

totem1.png

hizyakit.png

Teşekkürler! Öncelikle sunucunun yapım aşamasında bize hem mental hem de fiziksel olarak yardımda bulunan @KardasLand yani Anıl'a sonsuz teşekkürler.

Sitem! Tasarıma sığmayan zaten artık sistem kategorisine bile koyamayacağımız "Minyon, kazıkazan" tarzı şeyler tabii bizim sunucumuzda da mevcut ancak fiyat dengelemesini öyle bi ayarladık ki aman sıradan işte diyip es geçmek istemeyeceksiniz. Sunucunun size zor geleceğinin farkındayız, zira biz öyle olmasını istiyoruz çünkü günümüz sunucuları “Emek” adı altında açılsa bile spawnerlar havada uçuşuyor veya 10 dakika içinde 1000 ada seviyesine ulaşılıyor. Bizce bizim farkımız emek denilen kavramın gerçekten sunucu özellikleri ile birleşmiş olması. Evet “Minyon” gibi eklentiler size emekten uzak gelebilir fakat günümüzde alışkanlıklar ve talep görmesinden dolayı biz de ekleme kararı aldık. Umarım sunucumuzu deneyimlemek için uğrarsınız.

Haritalar! Sunucu haritalarına gerekli ilgiyi veremediğimiz için özür dileriz en kısa zamanda haritaları değiştireceğiz.

Vanilla! Hakkında kısmında okuduğunuz "Başvurulu Vanilla" oyunumuza katılmak için özel mesaj atmanız yeterli.


Sunucuya girişler 20.12.2020 18:00 tarihinden itibaren sağlanılacak.

IP: play.dokuzcraft.com

Discord üzerinden arkadaşlık isteği yollarsanız sunucuya erken erişim sağlayabilirsiniz. eXecut#2339 & emrecik#1910​
 


Merfia

Sudan Çıkmış
Mesajlar
7
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
80
Pek eğlenceli değil demişler 10dk da 1000 level olmasın diye 1 haftada 7 ada 50 olmuş
 

Üst