Türkiye'de Unturned oynayan kaldı mı?

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 yıl oldu neredeyse sileli. Güzel oyundu. Hala oynayan var mı aranızda merak ettim. Belki tekrar yüklerim ⊙﹏⊙
(Bir aralar Unturned Türk vardı hatırlayan?)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(ಥ﹏ಥ)

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Kalmadı ya. Ben de sileli 1 yıl oldu. Hem zaten oyun aşırı zordu. Zamanında bilgili arkadaşlar olmasaydı ben şimdi fakir fukaraydım ve oyunda 234314235342 kere ölmüştüm :/
Bir de oyun çıkalı tam olarak 1 yıl oldu hatta birkaç gün arttı. :/
Bir kere oyunu bilmeyen (benim gibi. Craftingler aşırı zordu. Minecraftın craftinglerini bile zor ezberledim) oyunu bilmeyen arkadaşımla oynamıştım, çocuğum olmuştu ona ve kendime yemek ve su getiriyordum :D

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
TWD takip ettiğim için arada izledikten sonra oynayasım geliyor, giriyorum. Sonra tek başıma olduğum aklıma gelene kadar oynuyorum, sıkılıp çıkıyorum.
Tek kişi olunca gram zevk vermiyor be :/
"Acemi bir arkadaşınız bile Unturned oynasa ve siz onu oyunda besleseniz, yine de oyunun zevki en üsttedir. Ama profesyonel bir arkadaşla oynamanın zevki farklıdır"
-Yaklaşık 1 Yıl önceki ben.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Tek kişi olunca gram zevk vermiyor be :/
"Acemi bir arkadaşınız bile Unturned oynasa ve siz onu oyunda besleseniz, yine de oyunun zevki en üsttedir. Ama profesyonel bir arkadaşla oynamanın zevki farklıdır"
-Yaklaşık 1 Yıl önceki ben.

Aslında gruplu oynansa daha eğlenceli olur. Herkes arkadaşlarıyla ayrı gruplar halinde takılacak aynı serverda. Düşünsenize bir.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Aslında gruplu oynansa daha eğlenceli olur. Herkes arkadaşlarıyla ayrı gruplar halinde takılacak aynı serverda. Düşünsenize bir.
(medeniyet=grup) Ondan sonra A medeniyeti B medeniyetinin yerleşim alanına saldıracak bu sırada C medeniyeti A medeniyetinin savunmasının az olmasından yararlanıp A Medeniyetinin eşyalarını sömürecek sonra Zombi ordusu C medeniyetini yolda yakalayıp öldürecek geriye kalanlar korkudan kasabalara kaçışacak sonra A medeniyeti C medeniyetinden şüphelenip C Medeniyeti'nin yerleşim alanınae giden yolda eşya cenneti ile karşılaşacak :/

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Yeni craft sistemiyle zaten bir bilgi gerekmiyor oyun çok gelişti ama eskisi kadar sarmıyor :/