Türkiye'de "YouTuberlık"

Zombi Çok mu?

• Yaratık Bol

Kullanılan: 3 18.8%
  • Elmas Kılıcım Var

Kullanılan: 13 81.3%

• Kullanılan toplam oy
    16

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
-En az 2005lidir kendileri
-En gereksiz yerlerde bile küfredebilirler
-Kendileri yaşlarındaki youtube kanallarının videolarına küfürlü yorum atarlar "vel@" diye
-x+Gaming+Pro+TR ya da x+Oyunda gibi kullanıcı adları kullanırlar.Bazen aynı ad ile 100 kanal bulabilirsiniz...
-Konuşmayı ve alfabeyi yeni söktükleri için konuşmaları anlaşılmasın diye kimsenin anlamayacağı şekilde hızlı konuşurlar
-Herhangi bir Facebook grubunda bulabilirsiniz (ya da bulunmuştur)
-Gereksiz yere tepki verebilirler
-Yabancıların Müzik Parodilerini ya da Animasyonlarını kötü bir çeviri ile ya da hiç çevirisiz kanallarına atarlar
-Youtubedaki tüm Türk Botuberlara abone olmuşlardır ve onları her esnada överler ve taklit ederler
-Bilgisayarları mağaradan kalmadır bu yüzden Minecraft oynarlarken FPS maksimum 10 olur
-Webcamleri 140p'ye kadar çekim yapabilmektedir (!)
-Bazıları yabancı kişilerin Profil Fotoğrafı ve Kapaklarını koyar (Çok ilginç bir olay....)
-Aralarında çok güzel kavga ederler...Çok güzel kavgalara denk gelebilirsiniz :)
-Yeni çıkan bir tarz var.Telefondan video çekme.Elinde Samsung telefonu olan her çocuk hemen telefonundan Minecraft PE ya da Agar.io çekmeli (!)
-İmla kurallarına hiç saygıları yoktur.Gramar Nazileri çatlasın!
-Kendilerine ilginç dünyalar oluşturmuşlardır
-Mikrofonları genellikle uygun yerlerde değildir (*Öksürük*)
-Dersleri ile uğraşmaları gerekirken video çekerler.Bu yüzden genellikle notları rezildir...Hem de 5.sınıfta olmalarına rağmen...
-Hikayesi olan oyunlardan uzak dururlar genellikle.Çünkü İngilizceleri sadece "Hello,BB"den ibarettir

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Yasi fark etmiyor videolari yapmacik olmayan ve videolarini kaliteli yapan tek bir Turk Youtuber biliyorum. Merak ediyorum bazen gordugum bir kalitesiz kanalin nasil bu kadar abonesi var diye. Bot atsan attigin paraya degmeyecek kanallar var...

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
BurakOyunda Referans OP (Noice)
Vel*t yerine vel@ (Noice)

Ben de biraz ekleyim:
- Annelerinin kredi kartını çalıp onunla bir şey almayı marifet sanarlar.
- O mükemmel bağırışı sadece onlarda duyabilirsiniz.
- Cehalet seviyesi %100 (Kanıtlanmıştır)
- İngilizce bir şeyi anlamayınca "Adam 'Hello help me' falan diyo. Merhaba diyo da anlamadım işte **** ya salak salak ****** oyunlarıyla kafamızı *******" derler.
- Ana avrat küfür etme seviyesi lvl. 1 senoktokatragintilyon (450 basamaklı bir sayı) (Bilim adamları kanıtlamıştır)

Edit: Müziği koymasam rahat edemezdim.

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Ben de biraz ekleyim:
- İngilizce bir şeyi anlamayınca "Adam 'Hello help me' falan diyo. Merhaba diyo da anlamadım işte **** ya salak salak ****** oyunlarıyla kafamızı *******" derler.
- Ana avrat küfür etme seviyesi lvl. 1 senoktokatragintilyon (450 basamaklı bir sayı) (Bilim adamları kanıtlamıştır)

abi yazınca sansürleniyo kelime o yüzden vel@ yazmış.

MrEfeOfficial

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Ben de biraz ekleyim:

:D Bayadır Dinlemiyorum Güzel oldu :D

@LegendWH :D (Konuyu oku anlarsın :D)
Edit:
Şarkıya Bak ŞARKI öLDÜÜÜ phömmm ölüyorum :D