Türkiyedeki Minecraftın Gidişatı Makalesi

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
Merhaba, Beni diğer makalelerimden tanıyorsun sanırım tanımıyorsan diğer makalelerime göz atıp benimle ilgili kişisel ön tanı ya ulaşabilirsin.
Seninde Türkiyedeki minecraft ölüyormu diye düşüncelerin oldugunun farkında oldugum için bu konuyu bir makaleye dökmeye karar verdim.
Bu makalede türkiyedeki minecraft severlerin ne duruma geldigini ve sunucu satışı yapan firmalardan bahsedebiliriz.
Bana göre artık insanlar minecraft 'ı oynamak istemiyorlar çünkü, bir blok görmek istemiyorlar her yer hile kaynıyor ve insanlar hileye alıştıgı için hiçbir şekilde normal oynayamıyorlar normal performanslarını sergileyemiyorlar yani normal bir oyuncu ile hilesiz şekilde oynayamayacak duruma geldiler, artık hileli ve hilesiz oyun isteyenlerin durumu tamamen değişti, önceden hilesiz isteyenler şimdi hileyi benimsemiş durumdalar. Sunuculara girip oyun oynamak istiyorlar fakat hile kullananlara kızıp veya onların teşvikine kapılıp onlarda hile kullanıyorlar.Hile konusu artık bir bataklık haline gelmiş durumda bugün hilesiz oyuncu kitlesi var olan kitlenin 3te 1 i kadar bile degil neredeyse, Çoğu oyuncu bu durumdan bıkmış durumda, Artık eski survival sunucularında dahi oyuncu yok denecek kadar az, Hile çıkmadan önce her serverde bir ortam olurdu herkes birlik olur takım olur kendi takımını savunur ona göre mücadele ederdi şimdi malesef öyle bir şey yok. Var olan sunuculardanda sıkıltılar bıktılar ne bir ortam var ne bir dostluk var herkes birbirini nasıl kandıracagını düşünüyor, Bana göre artık bu sektör batmak üzere çünkü minecraftın bir albenisi kalmadı yani insanlar doydu şuanda minecraft oynayanların hepsi okula giden çocuklardan oluşuyor hevesli insanlardan oluşuyor diye düşündügünün farkındayım fakat öyle bir şey malesef yok forumun durağanlıgının farkındasındır zaten nekadar bu sektörün ölmeye başladıgını, Sunucu satan firmalarda 3 5tl cerez sakız parasına sunucu açtıgı için bilgili bilgisiz herkes sunucu sahibi olabiliyor buna diyecek zaten bir kelimem yok.
Makaleme yorum yaparsan olumlu yada olumsuz hiç fark etmez lütfen genel forum kuralları 12. maddesine uyarak yap.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Göz yoran, gördüğüm zaman okumak istemediğim, yazım hatalarıyla dolu bir makale. Düzenlersen biraz belki okuyabiliriz.

Hanibu

Hanibu Game Hosting
En iyi cevaplar
0
Bence senin canın sıkılmış, hafif arabesk eşliğinde yazıyorsun bu makaleleri

Cazcez

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
çok haklısın batak durumunda minecraftın bu durumu umarım microsoft bir ön adım atarda engelemeye çalısır bu hileleri