Usta_Minecraftcı
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Eski der iken , şu anki sunucuma bağladığım mı ?
İşte Geçen Ay Açık Olan Sunucuda İşte
Eski der iken , şu anki sunucuma bağladığım mı ?
Hatırladımİşte Geçen Ay Açık Olan Sunucuda İşte
Yeni Öğrendi Chaktırmayın kjsjksjHatırladım![]()
Minecraft'ı oynayan yaş kitlesi belli. Haliyle sunucu açanların yaşları da belli. Fazla söze gerek yok.
Bug u biliyor idim fakat sky ile fazla ilgilenemedim. Kapandı zaten ^^Yeni Öğrendi Chaktırmayın kjsjksj
bro adamlar savcıya , api bana maykraftda ddos mu attı desinler servera saldırı ise anca hosting ilgilenir ilgilenirse başka zannetmemDDOS Olayında sizin de suçunuz var, DDOS'cu diye lakap takacağınıza gidin mahkemeye dava açın.DDOS Bir siber suçtur.
burası yeni türkiye osmanlıya hakaret etmiş oluyorsunQardeş bura Türkiye ne bekli10?
İşte o sunucuları açan arkadaşın yaşındayken mahalle maçı yapardıkşimdi onlar değil mahalle maçı bilgisayara girmekten dışarı çıkmıyorlar
bak o en sinir oldugum şey adam alim var mi diyorum git forumdan başvur diyorum yok nerde yok olmuyor çok pis ayar oluyorum dispute ne fln bilmezlerNedeni çok basit : Türk oyuncu kitlesinin hep hazıra alışık olmasından dolayı (bkz. Skript istekleri)
Sunucuya girer girmez "Alım varmı ?" yazan insanlardansan hiç konuşmaman daha doğru olur. Yav tamam alım var seni alacaklarsa zaten alırlar ne diye başımızın etini yiyorsunuzki.bak o en sinir oldugum şey adam alim var mi diyorum git forumdan başvur diyorum yok nerde yok olmuyor çok pis ayar oluyorum dispute ne fln bilmezler