Türkiyedeki serverlerin durumu bakmadan geçme!

Manga34TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar son zamanlarda moda olan lapis tüm swlara yayıldı adam gibi sw kalmadı.Viplere edit vermek edit satmak eventlerde dia block atmak hatta bi swda hammaddede demir vardı hatta bi sw p7 dağıtıyordu.Zaten vipler için olan plugin SimpleVipperks Adamları op yapmaktan beter duruma getirio! bir oyuncu ve bir vip vs atarken vip direk /vipstr açıo sizce kim alır Tabikide vip! eşitlik kalmadı artık nerde o eski serverler ah ah

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Aynen nerede o eski sunucular... 1.2.5 de başladım o zaman çok güzel sunucular vardı. Edit itemler, viplere vipstr vipjmp gibi özellikler yoktu. Hammadde lapis, plotme falan yoktu çok güzeldi. Mob arena vardı onla para kasardık, oyuncular arası ticaret vardı (benim pastanem vardı çok iyi satıyodu) çok eğlenceliydi.

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
SpaceCraftOnline ozamanda gerçek bir Minceraft oyucusunun nasıl olacağını biliyosun mesela bana arada sırada warp madende (yani sadece taş dan oluşan yerin her bölmesine maden yerleştiriyordu her türlü maden vardı) event yapılsa yetiyordu lapisde öle ezik bir şey değildi iyi para ediyodu bloğu mc.nomercymc.com da yani sırf lapise saldırdığımı hatırlıyorum ben.Bi arada arenaya dalabileyim diye gold larada saldırmıştım zaten önceki event lerden el emeği göz nuru pro set olmasa bile güzel bir set vardı çoğu şeyden 4. seviye koruyordu.

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bende eskiden nomercy oynardım 3 enchli elmas zırhımı durduk yerlerde durduk şekilde kaybetmiştim. Sonra üstüne bide arsam silindi arsadada çok değerli eşyalar vardı bende serveri bıraktım zaten çok oynamazdım

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende bir serverde en zekice fikirlerden birini görmüşdüm Adamlar Çok Çalışıp bir avm yapmışlardı kos kocamandı ilk katta dükkan almak baya pağlıydı ben almışdım hammadde falan hiç bişi yokdu bir mob arena vardı birde orman marketten bişi alana zengin diyorduk biz en iyi zırh düz dia zırhdı benim iksircim vardi Çok eğleniyordum klan savaşı yerine dostluklar artmışdı sadece savaş yokdu yani eğleniyorduk vipde vardi ama vipe verilen bir 50 K para birde düz dia zırh ne vipstr ne vipjmp vardı hiç bişi yoku 10 tl ye vip vardi şimdi öylemi adam 50 Tl Ye Vip Aliyor OP Oluyor :D 50 Tl ye sw açarım ben.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben sizin gibi eski serverleri bilmiyorum,zaten 1.5.2 de başladım,benim bildiğim faction severler hep lapisli oluyor,survival sunucularda da vip ler op oluyor ,haliyle insan bi yerden sonra benziyor ve hileye baş vuruyor , keşke vip hiç icad edilmeseydi de insanlar hileye başvurmasaydı , keşke sizin bahsettiğiniz serverleri göreydim.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

canberkcari

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanlar hep kolaya alışmış . Lapis git , lapis gel zırha ench bas , ondan sonra ormana git sonra ormanda nöbet tutan bir vip seni vulcanla öldürsün , çok saçma . O yüzden ben genellikle RPG ve hard survival serverlerde oynarım .

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
İnsanlar hep kolaya alışmış . Lapis git , lapis gel zırha ench bas , ondan sonra ormana git sonra ormanda nöbet tutan bir vip seni vulcanla öldürsün , çok saçma . O yüzden ben genellikle RPG ve hard survival serverlerde oynarım .
Buldunmu Şu Ana Kadar hard SurvivaL sunucu :D

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
bende bir serverde en zekice fikirlerden birini görmüşdüm Adamlar Çok Çalışıp bir avm yapmışlardı kos kocamandı ilk katta dükkan almak baya pağlıydı ben almışdım hammadde falan hiç bişi yokdu bir mob arena vardı birde orman marketten bişi alana zengin diyorduk biz en iyi zırh düz dia zırhdı benim iksircim vardi Çok eğleniyordum klan savaşı yerine dostluklar artmışdı sadece savaş yokdu yani eğleniyorduk vipde vardi ama vipe verilen bir 50 K para birde düz dia zırh ne vipstr ne vipjmp vardı hiç bişi yoku 10 tl ye vip vardi şimdi öylemi adam 50 Tl Ye Vip Aliyor OP Oluyor :D 50 Tl ye sw açarım ben.
işte her şey bu mantıkta bitiyor adam 55 tlye minecraft alamıyor ama hemen sonra bir server yada viplik alabiliyor