Türkiye'nin En Büyük Fun/SuperAdventure Mapi için Yapımcı Ekibi Oluşturuluyor !

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
O kadar güvensiz olduğumu mu sandınız :D
Tabi ki de önce buildlerine bakacağım, yeteneklerini göreceğim zaten projeye bu hafta başlamayacağız öncelikle ekibe aldığım kişileri sınava tabi tutmak istiyorum. :)

Ve iskefiyeli sende olumsuz bir yorum yazmasan edemiyorsun herkes senin yüzünden üzülüyor farkında değilsin. <_<[DOUBLEPOST=1429906731,1429906669][/DOUBLEPOST]
Alındınız ama ilk haftadan başlamayacağım yarın Cumartesi belirttiğim saatte burada olun sınava tabi tutacağım sizi diğer ekipteki kişileri de tabi.
Ben mutlu değilim ve beni mutlu etmeyen insanları mutlu etmek gibi bir derdim yok. Ben eleştirimi yapıyorum, üzülmek yerine dikkate alın.

kaan2884

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben mutlu değilim ve beni mutlu etmeyen insanları mutlu etmek gibi bir derdim yok. Ben eleştirimi yapıyorum, üzülmek yerine dikkate alın.
Saolun ama ben burada kendim için konuşmuyorum diğer yorumlarınıza ara-sıra denk geliyorum ve sürekli olumsuz cevap verip duruyorsunuz. Tamam eleştiriyorsunuz ve doğal bir hakkınız fakat insanlara da sürekli böyle yaklaşırsanız toplum içerisinde kendinizi yapayalnız hissedebilirsiniz. :)

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Evet yaptığın eleştiriler çok sert, her ne kadar haklı olsanda bu kadar sert bir dil kullanıldığı zaman millete dikkate almak yerine sana karşı muhalif olurlar

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Nedense hep adam topluyoruz,hep oluşturuyoruz bir kerede yapıldığını görsem neredeyse azı dişimi kıracağım.
(Kişisel algılama forum genelince konuşuyorum)
Aynen bu forumda sadece bir aydır varım ona rağmen 2 projeye katıldımda hala başlıycaz :D ama inşallah bu sefer farklı olcak

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Evet yaptığın eleştiriler çok sert, her ne kadar haklı olsanda bu kadar sert bir dil kullanıldığı zaman millete dikkate almak yerine sana karşı muhalif olurlar
Peki, bundan sonra daha az sert olmaya çalışırım.
Saolun ama ben burada kendim için konuşmuyorum diğer yorumlarınıza ara-sıra denk geliyorum ve sürekli olumsuz cevap verip duruyorsunuz. Tamam eleştiriyorsunuz ve doğal bir hakkınız fakat insanlara da sürekli böyle yaklaşırsanız toplum içerisinde kendinizi yapayalnız hissedebilirsiniz. :)
Öyle göz kırpma emojisiyle laf sokmuş olmuyorsun, komik görünüyorsun. Ben böyle biriyim ve beni böyle seven arkadaşlarım var. Senin gibi birinin beni sevmemesi beni üzmeyecektir.

kaan2884

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Nasıl bir sınav olacak bu?
Mesela diyelim ki buildersiniz.
Bu builder lar ilk başta deneme adayıdırlar. Deneme adayları çeşitli sınavlardan geçer. Mesela sizin en güzel yapınızın fotoğrafı falan filan. Onlar gibi. Fakat komut/kızıltaş ekiplerine ayrı olacak. Onlara dümdüz bir dünyada çeşitli devreler kurmasını ve komut bloğuyla değişik şeyler yapmasını isteyeceğim.[DOUBLEPOST=1429961027,1429960996][/DOUBLEPOST]
Adınız-Soyadınız:mert
Yaşınız:16
İstenen Yetki:builder
Skype Adresi (Varsa):mlhdmrtrk

Skype'tan konuşalım.

ProfesKRO

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız-Soyadınız: Erenay Durak
Yaşınız: 14
İstenen Yetki: Danışman
Skype Adresi (Varsa):erenay.erenay
Facebook Adresi (Eğer Skype Adresiniz mevcut ise Facebook vermenize lüzum yoktur): SirMergarous TheSir