JackWold
Ağır Eleştrici
- En iyi cevaplar
- 0
Herkese merhabalar, bugün sizlerin karşısına bam başka bir konu ile çıkmış bulunmaktayım.Bir ekip kuruyoruz ve sizlerinde katılmasını ve bu takımda büyümesini istiyoruz, takımın amacı ilk olarak Türkiye'nin en iddialı takımı olmak ve adımızı çıkarmak.Takımın birçok fazla yönden yardım edebilmesi mümkün olucak, yani her role en iyi ve en tecrübeli kişileri alarak dandik bir takım olmak yerine kaliteli ve güven veren bir takım olacağız.Takımın adını hayla düşünebilmiş değiliz ve yakında inşallah çıkan çalışmalar sonucu aklımızda fikirler yürütüp güzel bir ad ile adımızı duyurmaya başlıyacağız diye düşünüyorum, uzatmadan konuya geçeceğim fakat ondan önce rollerimizden bağsetmek istiyorum.
EKIPTEKI KISILER
@JackWold | Mimar,Ekip kurucusu,Danışman,Skripter
@Majoras | Mimar,Ekip kurucusu,Danışman
ROLLER
Mimar
Takım Sorumlusu
Skripter
Scripter
Tasarımcı/Grafiker
Danışman
Evet verdiğimiz rollerin hangisine kendinizi uygun görüyorsanız başvuru yapabilirsiniz, tabi bir kaç tanede kriterimiz var onlarıda açıklamak istiyorum.
KRITERLERIMIZ
15 Yaşının üstünde olmanız.
Olabildiğince az küfür-hakaret etmeniz.
Takıma uyum sağlıyabilmeniz.
Toplu çalışmalarda uyum sağlıyabilmeniz.
İşinizi severek,mutlulukla yapabilmeniz.
Yenilikçi olmanız.
Fikir üretebilip her şeyin altından kalka bilmeniz.
Konuşma içerisinde olabildiğince saygılı olabilmeniz.
Aktiflik sürenizin yüksek olması (5 - 10 Saat)
Kriterlerimizi de verdiğimize göre başvuru formunu doldurup beklemenizi istiyoruz, başvurular 2 - 14 saat içerisinde dönülecektir.
FORM
Adınız ve Soyadınız ;
Yaşınız ;
İletişim adresleriniz ;
Hangi role başvuruyorsunuz (Skripter,Scripter,Mimar,Tasarımcı,Danışman) ;
Elektronik posta adresiniz;
Yaptığınız çalışmalara özgü resimler ;
Daha önce yer aldığınız projeler,çalışmalar ;
Neden bizim ekibimize katılmak istiyorsunuz ;
Günlük kaç saatinizi bize ayırabilirsiniz ;
Takımımıza katılmak isteyen 15 yaş üstü herkese açığız, yaptığımız çalışmaları bu konu üzerinden veya "Küp Sanatı" üzerinden paylaşacağız.
Unutmadan söylemek istiyorum, ekip geliştikten sonra ekipteki tüm kişilere aylık maaş bağlanıcaktır, ekip dışında hiçbir sunucuda çalışmamanız gerekmektedir.
Bunların sonunda "Ücretli" çalışacağımızı da belirtmek istiyorum, fakat ekip toplandıktan sonra ki ilk 1 hafta tamamen "Ücretsiz" bir şekilde çalışacağımızı söylemek isterim.
İyi günler diliyorum, hayırlı günler ^^
Son düzenleme: